Tehnician silvic de la Ocolul Silvic, mort sub tractor

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apelurei de Urgență 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi fost prinsă sub un tractor care s-a răsturnat, pe un teren viran de pe raza comunei Beleți Negrești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Pompierii argeșeni au intervenit pentru extragerea persoanei vătămate, blocată sub utilaj, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic altceva, persoana prezentând semne incompatibile cu viața, fiind constatat decesul. Bărbatul avea 58 de ani, era din Topoloveni. Acesta era tehnician silvic la Ocolul Silvic Topoloveni, nu era în timpul serviciului și s-a dus în pădure să ia tractorul fratelui să îl ducă acasă

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Verificările au fost preluate de polițiștii Fornațiunii Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.