Tragedie într-o familie din Pitești! Va avea loc înmormântarea!

0

Tragedie într-o familie din Pitești după ce Cristina, o femeie în vârstă de 45 de ani a murit pe o plajă din Italia. Se afla în vacanță cu familia. Se spune că ar fi căzut ca secerată în timp ce se plimba pe faleză.

Deși un echipaj medical ar fi intervenit, nu a mai putut să o salveze. Cristina P. a murit din cauza unei embolii pulmonare. Cristina era o femeie cu o familie fericită lucra la o bancă. În paralel, în ultimii ani, a deținut și un salon de înfrumusețare renumit. Familia a anunțat pe contul de Facebook al Cristinei detaliile privind înmormântarea.

Cu inimile sfâșiate de durere, familia îndoliată aduce la cunoștința prietenilor că în ziua de 18.08.2024 a trecut în neființă iubita noastră fiică, soție, mamă, Cristina. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați vineri 23 august, începând cu ora 16.00 la Capela Bisericii ”Sfântului Andrei” din Trivale. Slujba va avea loc sâmbătă 24 august, la ora 12,00, la aceeași biserică. Înmormântarea va avea loc (după slujbă) la cimitirul din localitatea Cuca”, este mesajul familiei.

După ce s-a aflat despre tragedie, o mulțime de prieteni și cunoscuți au transmis mesaje de condoleanțe, pe conturile de socializare.

  • „Dumnezeu să te odihnească în pace draga mea prietenă, my best friend, o prietenie frumoasă de 20 de ani! De când am aflat această veste tristă sunt în șoc , nu pot să îmi revin …!! Ne- am văzut  în ianuarie am ras , am povestit , m- ai susținut moral să fiu puternică în State , copiii noștri prieteni de aceeași vârstă era totul perfect între noi !!!ești un om minunat și Te iubesc mereu și Dumnezeu are grijă de tine acolo sus … Am venit acasă să te văd acum vin la Înmormântarea ta … nu îmi revin … Te iubesc , Cris … Te voi iubi .. mereu !!! Dumnezeu să te ierte !!”, a scris o prietenă a celei trecută în neființă.