Chris Jones continuă alături de FC Argeș Basketball

0

Chris Jones continuă alături de FC Argeș Basketball și în sezonul 2024/2025. Americanul venit pe parcursul sezonului trecut în Trivale va petrece al doilea sezon în țara noastră.

Piteștiul are acum cinci jucători străini în lot, în afară de Jones mai fiind  legitimați Allen, Odomes, Hill și Price.

”𝐂𝐎𝐍𝐓𝐈𝐍𝐔𝐀̆𝐌 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍𝐀̆!

Ambiție. Spirit de luptă. Combativitate. Sunt doar câteva aspecte ce îl definesc pe 𝐂𝐉. Un adevărat coleg de echipă. Aventura în alb-violet continuă pentru pivotul american, unul dintre cei mai eficienți vulturi și cei mai buni marcatori ai sezonului precedent (10.5 ppg, 5.5 rpg, 2 apg, 11.1 eff).

Chris are 31 ani și măsoară 201 centimetri. Posesor al unui fizic impresionant, el evoluează la pozițiile 4 și 5, putând, însă, să își ajute echipa în coordonarea atacurilor.

Fost câștigător al campionatelor din Ucraina și Bulgaria, CJ are experiențe în Bundesliga, VTB League, ABA League, Basketball Champions League și FIBA Europe Cup. În ediția europeană precedentă, disputată alături de vicecampioana Ciprului, pivotul nostru a avut medii de 15.5 puncte, 5.7 recuperări și 16.2 eficiență”, se precizează în anunțul făcut de gruparea din Trivale.