Primarul care sfidează COVID-19

0
0



Primarul Câmpulungului, acest Supeman al Muscelului, este dovada vie că virusul Covid 19, cel care a băgat în sperieţi o planetă întreagă, nu-i poate face rău.


După ce a stat la taclale cu Preoteasa, Eana şi Alexe, primii doi confirmaţi cu Covid 19, apoi a stat prin jurul contabilei Iarca, şi ea confirmată, acum Superprimarul,care trebuia să fie în izolare, a participat la înmormântarea protosinghelului Serafim Caiea și apoi la festivitatea de inaugurare a laboratorului în care funcționează PCR-ul.Am putea spune că ori Covid 19 e o minciună, ori primarul e super omul care sfidează orice virus care poate exista pe planetă!
Test negativ
„Chiar dacă toată viaţa mi-am dorit să fiu pozitiv, doctorii m-au scos negativ.”, îşi permite Liviu Ţâroiu să glumească, după primirea rezultatului testului efectuat săptămâna trecută. În ultima zi a celor două săptămâni trecute de la momentul împărţirii prezidiului, la şedinţa Consiliului Local cu directoarea infectată, Liviu Ţâroiu s-a testat la o clinică privată. Seara, în aceeaşi zi, a intrat în posesia rezultatului negativ, pe care l-a comunicat numaidecât redacţiilor din târg. Ca să nu explodeze presa văzându-l pe primar în mijlocul oamenilor – câtorva sute de oameni – la evenimentul trist de la finalul săptămânii. „Am făcut ieri (n.r. joi, 11 iunie) testul PCR, ca să nu comentaţi că mă vedeţi pe stradă, şi a ieşit negativ. Chiar dacă, toată viaţa, mi-am dorit să fiu pozitiv, doctorii m-au scos negativ. ,,Am preferat să fac testul la București, pentru că la Mioveni m-ar fi ajutat Georgescu, la Pitești m-ar fi ajutat Manu și nimeni nu m-ar fi crezut. Este al doilea test pe care îl fac. Țâroiu nu moare, nu are Covid”, a declarat primarul la recepția laboratorului. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.