Argeșeanca dispărută, este internată la Istanbul!

0

Dispărută în timpul unui sejur în Turcia, pe data de 17 august, Nicoleta Melania Toma a fost găsită într-un spital din Istanbul. Ea se află internată din cauza unei depresii, de care suferea de ceva vreme, și care, i s-a accentuat în timpul sejurului. Acesta s-ar afla în spital de pe data de 19 august.

Nicoleta Melania Toma ar fi ajuns la aeroport, dar nu s-a îmbarcat. Deocamdată nu se știe cum a petrecut întreaga zi, cert este că ea se află internată de pe data de 19 august, iar bagajul în care se aflau actele și telefonul mobil au rămas în aeroport. Acesta este motivul pentru care nu răspundea la telefon iar cei de la spital nu aveau datele ei de identificare.

Se spune că în acțiunile de căutare ale argeșencei s-a implicat personal consulul României de la Ambasada din Ankara, Mădălina Cotar. După ce Nicoleta Melania Toma a fost găsită, mama argeșencei a plecat de urgență la Istanbul pentru a fi alături de fiica ei. Femeia a fost însoțit la spital de reprezentantul diplomatic al țării noastre, Mădălina Cotar care i-a facilitat intrarea în spital și discuțiile de medicii și personalul medical. Se pare că Nicoleta Melania Toma va mai rămâne internată câteva zile și apoi va fi adusă de mama ei în țară.