Amicaluri: Victorie și remize cu echipe de Superliga și județ!

0

Pauza competițională de la Liga a doua și Superliga, luată din cauza meciurilor echipei naționale a fost un bun prilej pentru echipele argeșene din al doilea eșalon fotbalistic al țării să dispute meciuri de pregătire.

CS Mioveni și FC Argeș și-au măsurat forțele cu adversari de Superliga, în timp ce Muscelul a avut în față un adversar de la județ. Galben-verzii au fost singurii care au reușit o victorie în aceste partide de verficare, în timp ce piteștenii și muscelenii au făcut doar remize.

Au învins pe Rapid

CS Mioveni a jucat în deplasare la Rapid București și a cîștigat cu 2-1 golurile victoriei fiind marcate în prima repriza. A fost 0-1 în minutul 4 (Bustea interceptează, pasează în fața porții și Pozatzidis inscribe), apoi 0-2 în minutul 32 (centrează Nadolu de pe Stinga și Dutan șutează cu stangul trimite sub transversală) și 1-2 în minutul 41, după un gol al lui Hasani. Pentru CS Mioveni au jucat: Croitoru- Corbu. Garutti, Core, Andtrei Rauta, Nadolu – Alexandru Rauta, Neofytidis, Dutan Bustea – Pozatzidis. Au mai jucat: Militaru și Alin Șerban, Puiu, Vencu, Cosereanu. Antrenor: Alin Chita. La Rapid au fost pe teren: Aioani (71′ Briciu) – Onea (77′ E. Mănăilă), Blazek, Pașcanu (64′ C. Dragomir), Braun (59′ P. Popa) – Hromada (46′ Oaidă), Gojkovic (46′ Emmers) – Micovschi (77′ S. Banu), Papeau (58′ A. Șucu), Petrila (46′ Burmaz) – Hasani (71′ D. Niculescu). Antrenor: Marius Șumudică

Meci încheiat nedecis

Nou-promovata FC Muscelul Câmpulung a jucat în zonă, cu ACS Zimbrii Lerești, partida terminându-se 1-1. Meciul de pe stadionul Parc din Lerești s-a disputat pe durata a 3 reprize a câte 35 de minute fiecare. Costin Lazăr a folosit tot lotul avut la dispoziție, în încercarea de a da minute tuturor jucătorilor și de a omogeniza mai rapid relațiile de joc. Golul Muscelului a fost marcat de Salihovic (’80), care l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut din interiorul careului, după ce gazdele au deschis scorul în minutul 5 prin Găieșteanu. FC Muscelul: Bălănică – Stelea, Stănici, Gîsă, Cacior – Vasile, Jenaru – Ene, Ghiță, Dumitrescu – Florică. Rezerve: Voicu, Bădulescu, Farcaș, Sanda, Alima, Ntamak, Longher, Coman, Stancu, Papi, Hussaini, Maapia, D. Popescu, Salihovic.

Două goluri în Bănie

FC Argeș a disputat și ea un meci de verificare cu Universitatea Craiova, în cadrul bazei sportive ”Ilie Balaci” din Lunca Jiului. Ca de obicei la amicalele organizate în Bănie, publicul şi presa au avut interzis din partea gazdelor. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, oaspeţii deschizând scorul prin Mihai Roman, iar Andrei Ivan a egalat. Antrenorul argeșenilor, Nicolae Dică, a trimis în teren următoarea formulă de start: Straton – Tofan, Garutti, Ghiocel, Briceag – Doukoure, Petrescu, A. Stoica – Dulcea, Mihai Roman, Buhăcianu. Rezerve: Crăciun,  Borța, Rădescu, Ailenei, Marco Dică, Dinoci, Seto Takayuki, Dima, Moldoveanu, Eric Nistor și Adriano Manole. De partea cealaltă, la Craiova, Costel Gâlcă a început cu: Lung junior – Vlădoiu, Sierra, Vancea, Danciu – Căpăţână, Screciu, Houri – Mora, Paredela, Ivan. Au mai intrat pe parcurs: Lazar – Badelj, Oshima, Barbu, Ninaci, Koljic, Lapadatescu, Buşa.