Pompier argeșean, campion în Danemarca!

0
Pompierul argeșean Vlad Oprescu, cucerește un nou titlu de campion, de data acesta la Jocurile Mondiale ale Pompierilor, care au avut loc în Danemarca.
”Salvatorii … Ei au experiență, au văzut și au trecut prin multe, au povești impresionante în spate și de la ei avem întotdeauna ce învăța!
Astăzi vă vom povesti despre colegul nostru, plutonier adjutant Vlad Oprescu, pompier la Secția Costești, încă din 2007.
Pe lângă serviciu și numeroasele intervenții pe care le are „în palmares”, el mai este pasionat și de Judo, sport ce i-a adus o mulțimea de medalii, iar de data aceasta s-a făcut remarcat la Jocurile Mondiale ale Pompierilor, unde a obținut mult râvnitul loc I, la categoria peste 100 kg.
Acest rezultat impresionant l-a obținut săptămâna trecută, când a avut loc a 15-a ediție a World Firefighters Games 2024 Firefighters Games Aalborg 2024, fapt ce ne demonstrează că, la categoria sa, este unul dintre cei mai buni sportivi lume.
Îl felicităm pentru această mare reușită și ne mândrim că face parte din familia salvatorilor argeșeni”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.