Next Automobile sărbătorește 20 de ani de excelență în industria auto!

0

Toyota și Lexus în Argeș, o poveste de succes de două decenii

În această lună, Next Automobile împlinește 20 de ani de activitate pe piața auto din Argeș, consolidându-și poziția de reprezentant oficial Toyota și Lexus în regiune. De la o piață auto locală cu doar 34 de vehicule Toyota înmatriculate în 2004, reprezentanta a reușit să transforme percepția clienților și să devină un reper al calității și fiabilității.
„A fost un drum lung și plin de satisfacții”, declară Tibi Breazu, administratorul companiei. „Am investit constant în dezvoltarea afacerii și în relația cu clienții noștri, iar rezultatele obținute ne motivează să continuăm pe această cale. Acum 20 ani clienții erau puțin reticenți la mărcile japoneze, dar lucrurile s-au schimbat între timp cu 180 de grade iar acum calitatea automobilelor Toyota si Lexus este un fapt foarte conștientizat la nivelul întregii piețe.”
O evoluție remarcabilă
De-a lungul celor 20 de ani, Next Automobile a contribuit semnificativ la creșterea popularității mărcilor Toyota și Lexus în Argeș, oferind clienților o gamă variată de modele, servicii post-vânzare de înaltă calitate și o experiență de cumpărare unică. Recentul proces de renovare al showroom-ului, în conformitate cu cele mai înalte standarde Toyota la nivel global, demonstrează angajamentul companiei față de clienți și față de viitor.
Mulțumiri și perspective de viitor
Cu ocazia acestei aniversări, Next Automobile dorește să mulțumească tuturor partenerilor, clienților și angajaților care au contribuit la acest succes. Compania își exprimă recunoștința față de Toyota România pentru încrederea acordată și își reafirmă angajamentul de a rămâne partenerul preferat al clienților din Argeș.
“Mulțumim cu această ocazie Toyota România pentru încrederea pe care ne-o acordă, tuturor clienților noștri din aceste două decenii fără de care această aniversare nu ar fi fost posibilă si angajaților Next Automobile, foști, actuali si viitori, pentru că ei sunt Toyota Pitești. Si in mod special mamei mele, Paula Breazu, pentru că a crezut întodeauna si fără nicio ezitare in visul unui tânăr si in faptul ca totul este posibil dacă muncești neobosit si îi respecți pe toți cei din jurul tău. Ne dorim cu adevărat să rămânem partenerul dumneavoastra preferat Toyota in Romania și pentru următorii 20 de ani!” ne-a declarat Tibi Breazu, administratorul companiei.
Pentru a marca această aniversare specială, Next Automobile pregătește o serie de oferte și surprize pentru clienții săi în lunile septembrie și octombrie. Showroom-ul Toyota a beneficiat recent de o renovare majoră si de implementarea New Retail Concept după ultimele si cele mai înalte standarde Toyota la nivel global, pentru a le oferi clientilor o experienta completa.
Despre Next Automobile
Next Automobile este reprezentantul oficial Toyota și Lexus în Argeș, cu o experiență de peste 20 de ani în industria auto. Compania oferă o gamă completă de servicii, de la vânzarea de autovehicule noi și rulate, până la service auto și piese de schimb originale.