Incendiu în hala unui service și vopsitorii auto!

0

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o hală din comuna Țițești sat Valea Stânii. Pentru misiunea de stingere sunt alocate patru autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, anunțau reprezentanții ISU Argeș.

Incendiul a fost localizat. Se lucrează pentru stingerea focarelor și pătrunderea în interior pentru salvarea și evacuarea de bunuri. Au fost evacuate două autoturisme.
În interior au fost identificate și câteva butoaie în care se află ulei.

Incendiul a afectat și o parte dintr-o grămadă de rumeguș depozitată în vecinătatea construcției de aproximativ 400 mp (la prima evaluare).
De la SVSU al localitații a fost trimis un utilaj pentru a ajuta la îndepărtarea rumegușului.

În construcția afectată se desfășurau activități de vopsitorie, fiind vorba de hala unui operator economic. Construcția era destinată vopsitorie și service. Nu sunt persoane rănite.
Paramedicii SMURD au transportat la spital o femeie învârstăde aproximativ 60 de ani care a suferit un atac de panică.

În interior, flăcările au mai afectat și 3 autoturisme, iar cele două menționate la început, au fost evacuate pe timpul intervenției pompierilor.

Echipajele de pompieri au efectuat operativ misiunile de localizare, stingere, salvare și protecție, reușind să evite propagarea flăcărilor la alte construcții aflate în imediata vecinătate a halei.