S-a sinucis un fost ofițer de la IPJ Argeș!

0

 Un fost polițist a murit în condiții cutremurătoare. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, și-ar fi dat foc sâmbătă, fiind convins este grav blonav. Martor la nenorocire a fost chiar fratele fostului om al legii. Deși a fost transportat de urgență la spital, bărbatul nu a supraviețuit arsurilor grave.  A decedat luni seara la un spital din București.  

S.I., în vârstă de 64 de ani, a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 1985. A fost ofițer la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș vreme de aproximativ 30 de ani după care s-a pensionat. A lucrat un timp la Serviciul de Investigații a Criminalității Economice, ulterior la Serviciul Arme Explozibili, Substanțe Periculoase.  A ieșit la pensie având gradul de comisar-șef.

Nenorocirea a avut loc sâmbătă, la Valea Mare, acolo unde locuia ofițerul în rezervă. Se spune că S.I. era în curte, când și-a turnat benzină în cap și și-a dat foc. Fratele se afla în curte și a intervenit, el fiind cel care a stins flăcările. S.I. a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Pitești, având arsuri grave. Ulterior, a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni, la Secția Anestezie de Terapie Intensivă, unde a decedat luni seara. Se vorbește că motivul care l-a împins la gestul crunt este faptul că avea impresia că suferă de o boală incurabilă, ceea ce de fapt nu era adevărat. Se pare că omul se lupta și cu o depresie puternică. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!