Bogdan Andone adus pentru promovare!

0
Bogdan Ioan Andone la startul meciului de fotbal dintre FC Botoșani și CS Mioveni, contând pentru Baraj Superliga Superbet, desfășurat pe Stadionul Municipal din Botoșani, vineri 17 mai 2024. © FOTO: Ionuț TABULTOC/SPORT PICTURES

Conducerea lui FC Argeș a ales luni seara antrenorul principal al echipei!

Acesta este favoritul lui Dani Coman și din vară, Bogdan Andone. Antrenorul a salvat anul trecut pe FC Botoșani de la retrogradare, în urma barajului cu CS Mioveni. În trecut a mai pregătit, ca principal, fără rezultate notabile printre altele și pe FCSB, Astra și FC Voluntari. De altfel, la Astra a lucrat chiar cu actualul președinte al piteștenilor, Dani Coman.

Bogdan Andone l-a înlocuit pe Nicolae Dică la FC Argeș, după numai 7 etape în Liga 2 și preia echipe pe locul 13 cu 9 puncte. Obiectvul este promovarea în acest sezon.

Noul technician a condus deja luni seara primul antrenament al piteștenilor, la Albota, iar primul meci al lui Andone pe banca piteștenilor va avea loc în weekend, în etapa a 8-a, cu Corvinul Hunedoara, pe teren propriu.

În afară, de Andone, pe lista lărgită a conducerii lui FC Argeș pentru a prelua postul de antrenor principal al echipei, după demiterea lui Dică au mai fost și alte patru nume: Andrei Prepeliță, Ionuț Badea, Adrian Dulcea și Florin Maxim însă din câte se pare singura discuție a fost purtată doar cu cel care a fost deja numit.