Cine este șoferul care a lovit frontal echipajul de poliție?!

0

Un accident rutier soldat cu rănirea a 3 persoane, doi polițiști și o tânără pasageră a avut loc la limita orașului Pitești cu Bascov, în noaptea de miercuri spre joi. Tânărul care a provocat accidentul este cunoscut de polițiștii rutieri având nenumărate abateri pentru care a avut permisul suspendat.

Din cercetările polițitilor de la locul accidentului a reieșit că tânărul, în vârstă de 19 ani, din Pitești, se afla la volanul unui Renault și mergea dinspre Pitești către Bascov. Într-o curbă ușoară, a intrat pe contrasens și a lovit frontal un BMW al Serviciului Rutier Argeș condus de un polițist. După impact, cele două mașini au fost proiectate în stația de autobuz. Doi agenți rutieri și o tânără, în vârstă de 19 ani, pasageră în Renault, au fost răniți și au fost transportați la spital. Leziuni ușoare a avut și șoferul de 19 ani.

Cine este tânărul șofer? Dorin P., de 19 ani, din Pitești, este deținător de permis de conducere din aprilie 2023. În cele 17 luni de când este șofer cu acte-n regulă, tânărul a fost sancționat de 10 ori pentru repetate abateri. Cel mai des, a fost amendat pentru depășirea limitei legale de viteză și pentru conducere agresivă. De altfel, într-un an și 5 luni, de când este posesor, el a avut permisul suspedat 6 luni. O dată, timp de 120 de zile pentru depășirea limitei vitezei legale și a doua oară, 60 de zile, pentru conducere agesivă.

Ultima dată permisul i-a fost reținut în martie 2024, pentru conducere agresivă și l-a recuperat în luna mai anul acesta.