O femeie a dat spargere la un azil de bătrâni!

0

 O spargere a fost dată la un azil de bătrâni situată pe strada Bănănăi, din Pitești. Nu mică a fost mirarea oamenilor legii când au indentificat autorul. Este vorba de o femeie, în vârstă de 44 de ani, care a sărit gardul, a escaladat o fereastră și a ajuns într-un birou. Din păcate pentru ea, prada a fost una cu mult sub așteptări. În plus, a ajuns și în arest!

”În ziua de 26 septembrie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au identificat și reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 44 de ani, din Pitești. În urma probatoriului administrat a rezultat că femeia, în seara zilei de 23 septembrie a.c., prin escaladare unei ferestre, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras suma de 70 de lei și mai multe bunuri. În urma propunerii formulate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile a femeii cercetate”, a transmis subcoisarul Marius Rizea, ofițer de relații cu presa al IPJ Argeș.

Are un cazier bogat

Angelica M., de 44 de ani, din Pitești are un cazier bogat, aceasta fiind cunoscută pentru comiterea de furturi. A fost condamnată începând din 2004 pentru furt calificat, la mai multe instanțe din țară.  Dacă ar fi executat la zi toate pedepsele, până acum ar fi trebuit să petreacă în închisoare aproximativ 20 de ani. Unele dintre pedepse au fost însă cu suspendare iar la altele a beneficiat de liberări condiționate.

În seara furtului comis la azilul de bătrâni, Angelica M., a sărit gardul și a escaladat un geam. A reușit să intre într-un birou și a sustras casa de marcat, o cutie în care se aflau documente și 50 de lei, și alți 20 de lei dintr-un sertar. A fugit pe unde a intrat, iar în curte a aruncat cutia cu documente dar și casa de marcat, oprind numai banii.  Anchetatorii au descoperit-o pe autoarea spargerii după amprentele lăsate la locul faptei.  Pentru furtul comis a fost arestată preventiv.

”…admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în dosarul de urmărire penală nr. x. (…)  dispune arestarea preventivă a inculpatei M. Angelica, pentru o perioada de 30 de zile cu începere de la data de 27.09.2024, până la data de 26.10.2024, inclusive”, se precizează în decizia Judecătoriei Pitești. Femeia a fost reprezentantă în fața instanței de un avocat din oficiu. Imediat după ce a aflat că va rămâne în arest a  depus contestație la hotărârea judecătorească.