Reținut după ce și-a amenințat mama

0

Grea viață pentru doi părinți, ambii în vârstă de 74 de ani, din comuna Ștefan cel Mare! Fiul lor, care ar fi trebuit să le fie sprijin la bătrânețe, le este cel mai mare dușman. Oamenii au obținut împotriva lui un ordin de protecție, pe care însă bărbatul, în vârstă de 39 de ani, l-a încălcat și a fost reținut. Duminică, procurorul de caz l-a plasat sub măsura controlului judiciar.  

Sâmbătă 28 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, violență în familie și amenințare și au reținut un bărbat de 39 de ani, din Ștefan cel Mare.

”Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 septembrie a.c., bărbatul ar fi mers la locuința părinților săi, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție, emis de instanță, unde ar fi provocat scandal și ar fi amenințat-o pe mama sa, de 74 de ani, pe fondul consumului excesiv de alcool.

După administrarea probatoriului, bărbatul reținut urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Părinții celui reținut au 74 de ani.

Pentru că a fost agresiv cu ei, oamenii au obținut în instanță un ordin de protecție potrivit căruia Ionuț Ovidiu S., nu are voie să se apropie la mai mult de 50 de metri de mama și de tatăl lui. În noaptea de vineri spre sâmbătă, s-a îmbătat și s-a dus la casa părintească. A început să facă scandal iar mama i-a atras atenția că va suna la 112 dacă nu se potolește.

Atunci fiul a amenințat-o cu moartea pe cea care i-a dat viață. După ce a petrecut o noapte în arest, duminică bărbatul a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.