Polițiști amenințați cu cuțitul de un soț furios!

0

Un scandal izbuncit într-o familie de rudari, din comuna Sălătrucu, a luat o turnură nedorită atunci când, la fața locului, au ajuns polițiștii! După ce și-a bătut soția și fiica, de numai 10 ani, un bărbat și-a vărsat nervii pe oamenii legii care eu mers să-l tragă la răspundere. Înarmat cu un cuțit, acesta i-a înjurat și i-a amenințat pe agenții care încercau să-l liniștească. Pentru isprava lui, agresorul a fost arestat preventiv fiind acuzat de ultraj și violență în familie.  

Luni, pe 30 septembrie, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin dispeceratul 112, de către o femeie din Sălătrucu, care susținea că a fost bătută de concubin. La fața locului au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care, în urma verificărilor, au stabilit că Nicolae Iulian M., de 36 de ani, și-a bătut nu doar concubina ci și pe fiica lor, o fetiță în vârstă de 10 ani.

Când i-a văzut în curte pe cei doi agenți, bărbatul furios a început să-i înjure și să strige la ei. În mână avea un cuțit și le-a spus polițiștilor să nu se apropie de el, că altfel o să-i taie.  Cei doi subofițeri au chemat întăriri și în sprijinul lor au venit alți doi colegi, tot de la Secția Rurală Tigveni.

Cei patru oameni ai legii l-au imobilizat pe Nicolae Iulian M. și l-au dus la audieri. Acolo s-a stabilit că conflictul din familie pornise de câteva zile, atunci când tatăl și-a lovit fiica. Luni, concubinii s-au certat din nou și atunci mama i-a reproșat faptul că a fost violent cu minora. Furios bărbatul a luat-o la bătaie și pe femeie, dar și pe fată.

A fost arestat preventiv

”Conform procedurii specifice cazurilor de violență domestică, a fost parcurs formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe langă Judecătoria Curtea de Argeș. De asemenea, având în vedere că în timpul intervenției, polițiștii care au intervenit au fost amenințați de bărbatul în cauză, care a folosit și un cuțit, a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj.

După admninistrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Marți, Nicolae Iulian M. a fost dus la Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea arestării preventive. Instanța a admis cererea și a emis pe numele bărbatului un mandat pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat.