Reținut pentru agresiune sexuală asupra unei minore

0

Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut ieri, sub acuzația de agresiune sexuală, faptă comisă asupra uni minore în vârstă de 16 ani. Individul a luat-o pe fată la ocazie și pe traseu a început să o pipăie. Cum minora nu i-a răspuns la avansuri, a oprit mașina și a dat-o jos.

 

Fapta s-a petrecut săptămâna trecută, pe 25 septembrie. Din anchetă a reieșit că, Cosmin Ionuț P. conducea un autoturism în Pitești și a oprit în apropiere de Comisariatul Județean Argeș, la ieșirea de pe Calea Craiovei și a luat la ocazie o adolescentă, în vârstă de 16 ani, care dorea să ajungă la Lunca Corbului.

Cei doi au ajuns până la Albota, moment în care conducătorul auto a început să-i facă avansuri tinerei și să o pipăie. Cum minora nu i-a răspuns la gesturile tandre, șoferul a oprit mașina și a dat-o jos. Fata a ajuns acasă și le-a spus părinților ce a pățit. A fost făcută plângere la Poliția Municipiului Pitești iar ofițerii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat ieri pe bărbat.

Cosmin Ionuț P, de 45 ani, din comuna Bradu a fost reținut sub acuzația de agresiune sexuală. Bărbatul nu a mai avut probleme cu legea. El a fost dus, la Judecătoria Pitești, cu propunerea arestării preventive.

 

Instanța a admis cererea procurorilor:

”În baza art. 226 alin. (1) C. pr. pen., admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti în dosarul de urmărire penală nr. x. In baza art. 226 alin. (2) C. pr. pen. raportat la art. 223 alin. (2) C. pr. pen.. dispune arestarea preventivă a inculpatului P.C.I., pentru o perioada de 30 de zile cu începere de la data de 03.10.2024, până Ia data de 01.11.2024, inclusiv. In baza art. 275 alin. (3) C. pr. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 03.10.2024, ora 16:30”, scrie în minuta ședinței de judecată.