Candidații PSD Argeș la alegerile parlamentare!

0

Social democrații argeșeni au intrat oficial în cursa pentru alegerile parlamentare. Echipa PSD Argeș  a depus luni, 7 octombrie,  la Biroul Electoral Județean lista candidaților la scrutinul din decembrie. Echipa PSD Argeș, alături de președintele filialei argeșene, zeci de primari, aleși locali și județeni, a depus listele de semnături necesare pentru aprobarea candidaturilor. Campania electorală începe pe 1 noiembrie și se încheie la 30 noiembrie 2024. Votarea pentru alegerile parlamentare în România va avea loc la 1 decembrie.

Astfel, potrivit listei depuse la BEJ Argeș ,PSD vine cu următorii candidați la alegerile din 1 decembrie 2024:

Camera Deputaților:  Simona Bucura Oprescu, Remus Mihalcea, Cătălin Mîndroc, Ioana Făcăleață, Nicolae Pavelescu, Viorel Enache, Anca Anne-Marie Stoiculescu, Eleodor – Olavi Nițescu, Valentin Deaconescu, Adrian Bughiu, Iustin Valentin Olteanu,  Georgel Mădulărea.

La Senat: Ovidiu Puiu, Cristina Stocheci, Ionel Didea, Elena Cristina Popa, Marius Cristian Puiu, Ion Mînzînă.

”Cea mai puternică forță politică”

„Suntem o echipă care își dorește o construcție durabilă pentru România și de aici plecăm cu ambiția noastră de a demonstra” a declarat Ion Mînzînă

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a declarat: „În Argeș, cea mai performantă este reprezentată de echipa social democrată, echipa PSD Argeș. Rezultatele colegilor noștri, care astăzi ne țin spatele aici, și la propriu și la figurat, fiindcă dânșii reprezintă comunitățile, iar rezultatele dânșilor arată că echipa social democrată a făcut pentru Argeș și a reușit de fiecare dată să câștige încrederea și votul argeșenilor”, a declarat Simona Bucura Oprescu.