Prostituată iubită, bătută și tâlhărită!

0

Un apel la 112 venit de la o prostituată,  i-a alertat marți, 8 octombrie, pe polițiștii Secției 2 Pitești care au pornit în urmărirea unui tâlhar. Femeia de moravuri ușoare reclama că a fost jefuită de un client. După ce i-a satisfăcut plăcerile, individul a lovit-o și i-a smuls geanta în care avea în jur de 400 de lei, telefonul mobil și cartea de identitate. 

Atacul a avut loc marți, 8 octombrie, în jurul orei 16.00, pe strada Depozitelor, din Pitești. Este știut faptul că zona este frecventată de prostituate, lucru de care avea cunoștință și autorul. Acesta s-a oprit la prostituata, în vârstă de 34 de ani, și i-a cerut să facă sex cu el. Partida de amor l-ar fi costat pe bărbat 45 de lei.  Cei doi s-au dus în zona căreia i se spune Șerpărie și acolo femeia de moravuri ușoare i-a satisfăcut poftele clientului ei. La final, individul a lovit-o, i-a smuls geanta în care femeia avea bani, telefonul și cartea de identitate, toate în valoare de aproximativ 1.000 de lei și a fugit prin albia râului.

Tâlharul vindea bidoane reciclabile ca să aibă ce mânca

Prostituata a mers în stradă la o altă ”colegă”, i-a cerut telefonul și a sunat la 112 alertându-i pe polițiști. Oamenii legii de la Secția 2 Pitești au împânzit zona. Un echipaj s-a dus pe A1 pentru a putea supraveghea de sus și alții au demarat căutările pe albia râului. Polițiștii l-au observat pe fugar. Acesta alerga având un rucsac în spate. Ca să scape de polițiști a traversat râul prin apă cu intenția de a ajunge la A1.

A fost prins în scurt timp. Încă avea la el geanta furată. Cătălin Mihai L., de 38 de ani, din București, a fost dus la audieri, cazul fiind preluat de Biroul de Investigații Criminale Pitești. A mărturisit că se afla la Pitești de câteva zile și a rămas fără bani. A dormit pe unde a apucat și a vândut bidoane reciclabile pentru a avea bani de mâncare. De altfel, în rucsac avea alte ambalaje goale pe care intenționa să le recicleze ca să obțină bani pe ele.  A mărturisit că a tâlhărit-o pe prostituată ca să obțină banii necesari pentru a ajunge la București, la familie.

La rândul ei prostituata este cunoștință veche a oamenilor legii. Ea a fost amendată de nenumărate ori pentru atragerea de clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost.

 

Cătălin Mihai L. are antecedente pentru furturi comise în străinătate. A fost reținut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată. A fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive și ulterior la Judectoria Pitești. Instanța a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bucureșteanul a contestat decizia.