Influencer băut la volan, fratele lui arestat pentru ultraj!

0

O acțiune a polițiștilor de ordine publică din cadrul Secției 1 Pitești s-a transformat într-una cu peripeții după ce au prins un tânăr, cunoscut influencer, în timp conducea fiind sub influența alcoolului. Fratele lui a avut o atitudine agresivă împotriva polițiștilor. Pentru că i-a amenințat pe oamenii legii, fratele tânărului influencer a fost arestat preventiv.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un echipaj de polițiști de ordine publică din cadrul Secției 1 Pitești se aflau în filtru în apropiere de intrarea pe Calea București. Șoferul unui autoturism Skoda, a ieșit de pe străduța din zona pub-urilor, din centru, și în loc să vireze dreapta către intersecția semaforizată, a virat la stânga încălcând linia dublă continuă, și a mers către Spitalul Nicolae Bălcescu. Echipajul de poliție a pornit pe urmele mașinii. Autoturismul a fst urmărit până în parcarea de lângă Școala 14 Alexandru Davila acolo unde a avut loc scandalul. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00 noaptea, când locatarii din zonă au fost alertați de zarva creată. În mașină se aflau patru tineri, șoferul, care este un cunoscut influencer, fratele lui și iubitele lor.

Agresiv cu oamenii legii!

Conducătorul auto a fost pus să sufle în etilotest și s-a stabilit că era băut. Avea o concentrație de alcool cu puțin peste 0,40 la mie în aerul expirat. De altfel tânărul conducător a recunoscut că a consumat bere. În timp ce A. D., de 22 de ani, cunoscut influencer din Budeasa, era condus către mașina de poliție, fratele lui I.D., de 28 de ani, tot din Budeasa, a început să-i amenințe pe polițiști. Oamenii legii spun că acesta ar fi avut o atitudine verbală agresivă. Atunci când agenții au încercat să îl imobilizeze s-a opus, moment în care doi subofițeri au fost răniți. Polițiști au înregistrat incidentul cu ajutorul camerelor (n.r bodycam) pe care le aveau prinse de uniforme.

I-au fost recoltate probe de sânge

Frații au fost duși la audieri, la fel și fetele, D.S., de 20 de ani din Slatina , județul Olt, și A.M I. de 22 de ani, din București, la rândul ei cunoscută ca influencer. Dacă tânăra bucureșteancă a avut o atitudine calmă, D.S. s-a luat la ceartă cu oamenii legii și a țipat la ei fără să le permită să se apropie de ea. ” Nu pune mâna pe mine. Habar ai ce-o să pățești! O să vezi tu! Habar ai! Băi, nu pune mâna pe mine”, urla ea la omul legii care încerca să o ducă spre echipajul aflat în parcarea de lângă școală. Șoferul A.D. a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. I-a fost reținut permisul de conducere pe durata cercetărilor. Fratele lui, I.D. a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj. Ieri, Judecătoria Pitești a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. I.D a depus contestație la decizie.