Șofer beat a blocat sensul giratoriu și a fost săltat de polițiști!

0

Miercuri, în jurul prânzului, șoferul unui Opel a oprit în sensul giratoriu de la ieșirea din cartierul Craiovei către Albota, blocând traficul. Cel de la volan avea un comportament ciudat și a fost observat de un polițist de la Secția Rurală Lunca Corbului, și el aflat în trafic. Agentul și-a chemat colegii de la Biroul Rutier Pitești. Oamenii legii au constatat că șoferul este atât de beat încât nu se putea comunica cu el. Nu era singur în mașină ci cu tatăl lui, un om în vârstă.

Conducătorul auto, Ștefan N. de 37 de ani, din Lunca Corbului, a avut față de oamenii legii un comportament ca de copil. A refuzat să vorbească păstrând tăcerea la toate întrebările oamenilor legii, în ciuda faptului că tatăl lui îl certa. La fiecare întrebare a agenților, închidea ochii de parcă s-ar fi aflat într-un vis urât.  Acesta mirosea a alcool și a fost rugat să sufle în etilotest. A refuzat! I s-a propus să fie dus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A refuzat! În cele din urmă, la audieri, le-a spus oamenilor legii că a băut de supărare, după ce în urmă cu puțin timp a avut un deces în familie și a pierdut pe cineva drag.

 

Pe numele bărbatului a fost înocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei iar permisul de conducere i-a fost reținut pe durata cercetărilor.

Foto Info Trafc Pitești