AJF caută tinere talente în arbitraj!

0

Argeșul are un lot important în acest sezonde arbitri de Superliga și de arbitri international. Astfel, centralii Cătălin Popa, Iulian Călin sunt frecvent delegați în prima ligă, Robert Avram a avut și el meciuri pe prima scenă, asistenții George Neacșu și Romică Bârdeș pot fi văzuți mereu pe micile ecrane, în timp ce Marin Nicușor este prospăt promovat în primul eșalon.

Dintre aceștia, Cătălin Popa, George Neacșu și Iulian Călin au apariții frecvente și la meciurile internaționale, interțări sau din Cupele Europene. Nu mai recent de ziua de marți, George Neacșu a oficiat la meciul Real – Borussia, iar Cătălin Popa la Girona – Slovan Bratislava.

Fără doar și poate, arbitrii noștru au devenit modele de urmat pentur tinerii argșeni, care vor să urmeze o carieră în domeniu, iar în acest sens, AJF Argeș le oferă șansa doritorilor să devină arbitri de fotbal și să se înscrie la cursurile de formare de arbitri de fotbal organizate de Comisia Județeană a Arbitrilor Argeș. La cursuri sunt acceptați tinerii, indiferent de vârstă și gen, dacă au minim 14 ani și sunt pregătiți să depuna efort fizic. Conform organizatorilor, acest curs este o ușă deschisă către lumea entuziastă și plină de oportunități a arbitrajului de fotbal. ”Nu rata șansa de a te înscrie în acest curs și de a începe o nouă aventură în cariera ta sportivă! Dacă îți dorești să faci parte din joc într-un mod cu totul special, cu responsabilități esențiale și momente decisive, acest curs de formare de la Adevărul de Fotbal îți oferă calea spre a deveni un arbitru de fotbal de succes” a transmis CJA. Data începerii cursului este 29 octombrie, la sediul AJF Argeș. Pentru înscrieri pot fi contactați Iulian Călin (0742. 222.494), Claudiu Florea (0747.017.544) și Gabriel Stroe (0771.018.700).