Proprietara s-a întâlnit cu hoţul la ieşire

0
  • După ce i-a spart casa



Un caz greu de imaginat a avut loc sâmbătă în centrul Piteştiului. Un hoţ a spart un apartament situat pe bulevardul Republicii, ziua în amiaza mare. După ce a furat mai mult bunuri, când să părăsească imobilul, individul a dat nas în nas cu proprietara care se întorcea acasă. Bărbatul avea în mână geamantanul cu bunuri sustrase, a fugit, femeia urmărindu-l.


„Polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că la momentul la care s-a întors la domiciliu, o persoană necunoscută a ieșit din locuința sa cu un bagaj în mână. Bărbatul a fugit, însă persoana vătămată a oferit semnalmente ale persoanei. În scurt timp, cel în cauză a fost identificat de polițiștii de ordine publică, în zona cartierului Popa Șapcă, și condus la sediul unității de poliție pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul depistat ar fi sustras mai multe bunuri electronice din locuința în cauză, bunuri care au fost recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive” declara floroin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Prezentat instanţei
Georgel Ilie O., de 36 de ani, din Căteasca, s-a eliberat condiţionat anul trecut, după o condamnare pentru furt. Sâmbătă acesta a forţat un geam de la un apartament situat pe bulevardul Republicii. A găsit un geamantan în care a băgat un laptop, un LCD şi un telefon mobil. Când să plece, la ieşire s-a întâlnit cu proprietara imobilului. Aceasta se întorsese acasă cu fiica şi mama sa. Luat la întrebări, bărbatul a rupt-o la fugă. Femeia l-a urmărit o vreme însă nu a reuşit să-l prindă. Acesta a fost capturat circa 20 de minute mai târziu, în cartierul Popa Şapcă. Ieri, Goergel Ilie O. a fost prezentat Judecătoriei Piteşti, cu propunerea de arestare prevetivă. Instanţa a admis cererea, având în vedere trecutul bărbatului. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.