Un caz de Covid 19 la Judecătoria Câmpulung!

0

 Judecătoria Câmpulung s-a închis de urgență pentru lucrări de dezinfecție care au avut loc miercuri, 24 iunie.Totul, după ce un caz de coronavirus a fost confirmat în rândul angajaţilor. B.Radu

Ședințele de judecată cu participarea părților, programate a se desfășura în data de 25 iunie 2020, urmează a fi amânate la o dată ulterioară, părțile urmând să fie încunoștiințate cu privire la termenele stabilite. Pentru informații cu privire la termenele de judecată acordate, părțile pot accesa și portalul instanței. Se recomandă comunicarea înscrisurilor și altor acte procedurale prin poștă, fax, e-mail pentru a se evita prezența justițiabililor în sediul instanței.

S-a recurs la această acțiune de dezinfecție pentru că din rândul personalului a fost depistat un caz pozitiv și internat la spitalul municipal Câmpulung.

Acțiunea de dezinfecție a fost supravegheată de paza armată aceasta fiind prezentă de când s-a instituit faza III a stării de urgență, rămânând și în prezent, iar atunci când au loc procesele în acțiune sunt și jandarmii de la Detașamentul Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.