Meci cu 4 cartonaşe roşii!

0
0

Amicalul dintre argeşeni şi sârbi, plin de durităţi
Kabel Novi Sad – FC Argeş 1-0 (0-0)
Fotbaliştii de la FC Argeş nu au cunoscut încă gustul victoriei în meciurile de pregătire din Antalya. Echipa pregătită de Ionuţ Badea a pierdut şi cel de-al treilea test de verificare pe care l-a jucat în Turcia. Piteştenii au fost învinşi luni după-amiază, cu 1-0, de Kabel Novi Sad, ocupanta locului 5 din liga secundă din Serbia. Singurul gol al meciului a fost reuşit de Milan Vidakov care a trimis în plasă din interiorul careului în urma unei lovituri libere. Foto: facebook FK Kabel 1932
Prima repriză a fost una echilibrată, piteştenii ratând două mari oportunităţi de a deschide scorul prin Buhăescu şi Robert Grecu. Imediat după pauză, sârbii au deschis scorul prin Milan Vidakov care a trimis în plasă din interiorul careului, în urma unei lovituri libere bătute perfect. După primirea golului, argeşenii au încercat să restabilească egalitatea. Vasile Buhăescu a irosit o mare ocazie de gol, şutând slab din careul de 16 m, iar colegul său, Ionuţ Năstăsie a trimis peste poartă din lovitură liberă din preajma careului de 16 m. Şi Kabel Novi Sad îşi putea dubla avantajul pe finalul partidei, însă balonul şutat de un fotbalist sârb a trecut peste transversala porţii apărate de Ducan. Confruntarea dintre FC Argeş şi Kabel Novi Sad nu a fost lipsită de durităţi, sârbii încasând trei cartonaşe roşii iar piteştenii unul, Blejdea fiind eliminat cu 25 de minute înainte de final. Cei doi antrenori au stabilit înainte de startul partidei ca în eventualitatea în care se vor acorda cartonaşe roşii, să aibă posibilitatea de a introduce în teren fotbalişti de pe banca de rezervă pentru ca nici o echipă să evolueze în inferioritate numerică. În primele două jocuri de verificare din Antalya, piteştenii au pierdut la limită, tot cu 1-0, în faţa bulgarilor de la PFK Montana şi macedonenilor de la FK Bregalnica. În ultimul meci din stagiul de pregătire din Turcia, FC Argeş va întâlni joi după-amiază pe Chikhura Sachkhere, ocupanta locului 4 din prima ligă din Georgia.
FC Argeş: Ducan – Tofan, Turda, Deslandes, Şerbănică – Moihedja, Şerban – Grecu, Blejdea – Matiş, Buhăescu. După pauză au mai intrat Koleslovs, Turkovic, Năstăsie, Alin Popa, Motroc, Muşat, Mirică, Oancea. Antrenor: Ionuţ Badea.
Concluziile lui Badea după eşecul cu Kabel Novi Sad:
”Suferim la capitolul concentrare”
Chiar dacă FC Argeş a pierdut şi testul cu Kabel Novi Sad, Ionuţ Badea, antrenorul lui FC Argeş, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din partida cu sârbii. Tehnicianul grupării din Trivale consideră că echipa este pe un drum bun, chiar dacă mai sunt anumite lucruri de pus la punct.
Badea îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să câştige ultimul test din Antalya, cel de joi după-amiază cu georgienii de la Chikhura Sachkere, ocupanta locului 4 din prima ligă din fosta republică sovietică: ”A fost o partidă bună care a avut ritm, încărcătură şi o adversitate apropiată de cea din meciurile oficiale. Chiar dacă am pierdut, sunt mulţumit de jocul echipei. Aştept să creştem ca finalitate pe ultimii metri în perioada următoare pentru că şi în acest meci am avut ocazii clare de gol pe care le-am ratat. Este normal să suferim la capitolul concentrare, având în vedere că este o perioadă cu încărcătură fizică. Am primit gol în urma unei faze fixe. Pot spune că am întâlnit o echipă puternică, bine aşezată în teren, care a încasat şi trei cartonaşe roşii. Şi noi am avut o agresivitate bună. Sper ca în ultimul meci din Antalya să obţinem o victorie pentru a da valoare muncii noastre din acest stagiu de pregătire. Mă bucur că l-am putut folosi şi pe Năstăsie timp de 20 de minute. Aştept ca şi Prepeliţă să aibă un anumit număr de antrenamente pentru a putea conta şi pe el. Nini Popescu va reveni de marţi la antrenamente după problemele pe care le-a avut la genunchi. Cu cei trei în teren, altfel vor sta lucrurile. La Koleslovs se vede lipsa de pregătire, însă încercăm să-l aducem la un nivel destul de bun în următoarea perioadă”, a spus tehnicianul argeşean după confruntarea cu Kabel Novi Sad. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.