Polițist lovit cu bâta-n cap!

0
0



Sâmbătă seara a fost ultraj, în comuna Coșești! Un subofițer a fost atacat de un individ beat și bolnav psihic, fiind lovit cu bâta-n cap. Omul legii intervenise să-l imobilizeze pe bărbatul care a provocat scandal şi intenționa să spargă parbrizul echipajului de poliție!


„În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Coșești, ar fi produs distrugeri unui autoturism. La locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Postului de Poliție Coșești, care l-a găsit pe bărbat pe drumul public din localitate. La vederea polițiștilor, bărbatul ar fi avut intenția de a lovi autospeciala de poliție, moment în care un polițist, în încercarea de a-l imobiliza, a fost lovit la nivelul capului, cu un obiect contondent. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției. Polițistul a primit îngrijiri medicale de la un echipaj medical aflat în zonă, fără să fie necesar transportul la spital. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care va continua cercetările, conform competențelor”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeș despre cele petrecute.
Internat la Psihiatrie!
Agresorul este Ionel D., de 48 de ani din Coşeşti, un bărbat căsătorit şi cu copii care, atunci când bea pare că-şi pierde minţile. Sâmbătă seara, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool, omul a ieşit în stradă, înarmat cu o bâtă şi spart parbrizul unei maşini parcate. Localnicii care îl ştiau cât de urât face la băutură, au cerut ajutorul oamenilor legii. Dacă agentul nu ar fi intervenit, agresorul ar fi spart şi parbrizul echipajului de poliţie. Ionel D. este cunoscut cu multiple internări la Spitalul Sfânta Maria Vedea, atât din cauza problemelor sale cu alcoolul cât şi a problemelor de natură psihică. După ce a fost audiat sâmbătă seara, bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş, fiind dus la Secţia de Psihiatrie pentru consult şi tratament de specialitate. Anchetatorii vor cere în cazul lui o expertiză psihiatrică în urma căreia să se poată stabili dacă a avut discernământ în momentul atacului. M.Sandu; Foto C. Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.