S-a pensionat şeful de la Permise!

1
0



Comisarul şef Emil Angheloiu, fost șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor s-a pensionat. În locul său a fost împuternicit comisarul şef Marian Ivan.


Comisarul șef Emil Angheloiu, de la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Argeș, a ieşit la pensie începând cu data de 15 iulie, la vârsta de 57 de ani. Acesta a fost înlocuit din funcție, de pe data de 3 martie, chiar înainte de intrarea țării noastre în stare de urgență. În toată acestă perioadă s-a aflat în concendiu. În locul său, a fost împuternicit comisarul şef Marian Ivan. Emil Angheloiu a condus SPCRPCÎV Argeş în perioada decembrie 2009-iulie 2020. Acesta a ocupat funcţia ca interimar, imediat după scandalul permiselor în timpul căruia conducerea din 2008 a fost implicată într-un dosar penal. În 2009 a câştigat concursul şi a devenit şeful SPCRPCÎV. În perioada 1992-1998 comisarul şef Emil Angheloiu a fost şef al Poliţiei Rutiere Piteşti. Apoi a devenit ofiţer specalist I în cadrul Serviciului Rutier Argeş până în 2008 când a fost mutat la Permise. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. În Întunericul Veşniciei prostiei şi ticăloşiei omeneşti organizate de Statul românesc -ROMÂNIA- prin „funcționarea” Terorii INCHIZIȚIEI corupte de la Permise auto (şi în Argeş) a licărit Speranța : Sefii pot fi scoşi/băgați…la PENSIE ! Vivat ! „Totuşi se învârteşte” !Galilei Galilei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.