Un notar a decedat la 37 de ani!

8

Fiul unui cunoscut consilier local PSD a decedat marţi seara. Anunţul cutremurător a fost făcut de Mariean Neacşu, tatăl. Alexandru Neacşu, notar public în Piteşti a murit la vârsta de 37 de ani.
„În urma unui stop cardio respirator, în ziua de 11.02.2020 , ora 20.25 a încetat din viață, la vârsta de 37 de ani, fiul meu drag și iubit, Alexandru. Te-am iubit enorm, dragul meu copil, pentru sufletul tău bun, curat și cinstit. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul transmis de consilierul local PSD Mariean Neacşu, fost director al Arpechim. La scurt timp, primarul municipiului Piteşti, Cornel Constantin Ionică a scris pe contul său de socializare: „Am aflat cu imensă tristețe că Alexandru, iubitul fiu al colegului nostru din Consiliul Local, Mariean Neacșu, a încetat din viață la numai 37 de ani. Sunt alături de familia îndoliată! Sincere condole-anțe! Odihnească-se în pace!”
Sicriul depus la Mavrodolu
Alexandru Neacşu a decedat în apartamentul său de pe strada Republicii din Piteşti. Acesta a făcut infarct. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit de urgență și i-a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns pozitiv, ulterior declarându-se decesul. Alexandru Neacşu era notar public. Acesta avea cabinetul pe Bulevardul I.C. Brătianu, în apropiere de fosta cofetărie Magnolia. Este tatăl unui băiat. Sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la capela Bisericii Mavrodolu. Astăzi la ora 17,30 colegii săi notari vor merge să depună o coroană şi să aprindă lumânări pentru sufletul celui trecut în lumea drepţilor! Apropiaţii ştiu că înmormântarea urmează să aibă loc sâmbătă.  M.Sandu

8 COMENTARII

  1. Este groaznic , este dureros mai ales pentru copilasul ramas fara tata ! Dumnezeu sa-l ierte pe cel trecut in nefiinta ! Trebuie sa scriu si aici , ca aveam doar 18 ani cand neacsu consilierul ,in trecut director comercial arpechim pus de psd si dan ioan popescu . alt hot,mi-a hartuit psihic tatal , care a suferit accident vascular , apoi a murit , la numai 56 ani , eu ramanand distrus si disperat ! Iata cum judeca Dumnezeu!

  2. Este groaznic , este dureros mai ales pentru copilasul ramas fara tata ! Dumnezeu sa-l ierte pe cel trecut in nefiinta ! Trebuie sa scriu si aici , ca aveam doar 18 ani cand neacsu consilierul ,in trecut director comercial arpechim pus de psd si dan ioan popescu . alt hot,mi-a hartuit psihic tatal , care a suferit accident vascular , apoi a murit , la numai 56 ani , eu ramanand distrus si disperat ! Iata cum judeca Dumnezeu!

    • Acest monstru cu fata de om, aceasta lepădătură umană, Mariean Neacșu, acest hoț notoriu și-a chinuit in toate felurile băiatul timp de 37 de ani! O brută care-l agresa zilnic pe fiul său adresand-ui numai cuvinte înjositoare. Un om de nimic, un bătăuș de mahala, un securist împuțit! Mariean Neacșu!

  3. Sincere condoleanțe! Îmi pare extrem de rău mai ales pt Domnul Mariean Neacșu. Un om deosebit cu inima de aur. Un exemplu pt foarte multe persoane. Și a iubit extrem de mult copilul și mi pare extrem de rău că trece prin astfel de momente. Sa i dea Dumnezeu putere sa treacă peste aceste momente. PS. VA ROG SA NU MAI COMENTAȚI ANAPODA. E F DUREROS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.