Şase persoane rănite în accident la Stâlpeni!

0
0

Un accident rutier în urma căruia au fost rănite şase persoane a avut loc marţi seara, la Stâlpeni. Şoferul unei au­toutilitare nu a respec­tat semnificaţia indica­to­rului de oprire şi a iz­bit în plin un autoturism în care se aflau cinci muncitori. Toţi au ajuns la spital!
Accidentul a avut loc în apropiere de bariera din Stâlpeni. Remus M., de 50 de ani, din Mioveni, conducea o autoutilitară pe DJ732, dinspre Bălilești. La intersecția cu DN 73, nu a respectat semnificația indicatorului de oprire şi a virat la stânga, spre Câmpulung. Nu a acordat prioritate unui autoturism Cielo, condus regulamentar de Daniel Lucian A. de 30 de ani, din Vedea, care venea dinspre Câmpulung spre Pitești. Autoturismul a izbit violent autoutilitara care îi tăiase calea toţi cei cinci bărbaţi din Cielo au fost răniţi. Şoferul dar şi pasagerii Laurențiu Florin R., de 26 de ani, din Vedea, Constantin M., de 25 de ani, tot din Vedea, Marian P., de 21 ani, din Pitești şi un minor de 16 ani, din Vedea au fost transportaţi la spital. Aveau cu toţii contuzii şi traumatisme.
Era rănit uşor şi şoferul autoutilitarei însă, acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând să fie transportat la spital. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.