Au nevoie de mai mulţi bani de la CJ

0

2019 a fost un an bun pentru Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş, iar de la 2020, preşedintele Cornel Sorescu aşteaptă chiar mai multe. Unul dintre obiectivele propuse este acela de avea un număr mai mare de echipe înscrise în campionatele organizate, fie că sunt de seniori, fie că sunt de juniori.
„Anul care tocmai a trecut s-a terminat cu un campionat mai puternic decât cel precedent. La Liga a IV-a avem 20 de echipe, iar la Liga a V-a sunt 3 serii. Avem 57 de echipe în total la copii şi juniori, Interligă plus celelalte competiţii. Aşadar competiţia este mai puternică, stăm şi mai bine financiar, pentru că a crescut sursa de venituri. Am încheiat bine, din punct de vedere financiar, anul. Preconizăm ca în 2020, campioana de la judeţ să câştige şi barajul de promovare în Liga a III-a, care are loc pe 10-20 iunie. De asemenea, în noua ediţie de campionat, 2020/2021, preconizăm să avem mai multe echipe, pentru că sunt şi alegerile locale şi este de aşteptat ca fotbalul să capete un suflu nou. Noi am avut în 2019, 4063 de jucători cu viză, seniori şi juniori, ce mai mare număr de până acum. Suntem pe locul 3 în ţară ca jucători legitimaţi”, ne-a spus preşedintele AJF, Cornel Sorescu.
Şeful fotbalului judeţean are şi o dorinţă personală, pentru noul an, care este legată de sprijinul financiar ce vine de la Consiliul Judeţean.
„Ca o dorinţă personală pentru anul care vine ar fi să avem un sprijin mai substanţial din partea CJ. Am primit 25.000 lei pentru juniori şi este nevoie de mai mult. Trebuie ştiut că aceşti bani merg către echipe, nu către AJF, să plătim salarii sau alte cheltuieli. Iar noi i-am distribuit cluburilor prin echipamente, mingii şi alte materiale sportive pentru jucători. Aş adăuga că alte AJF-uri au primit de la Consiliile Judeţene mult mai mulţi bani: la Vâlcea s-au dat 400.000, la fel la Arad şi Alba, la Maramureş 500.000 la Călăraşi 260.000. În plus noi am contribuit cu încă 10% din sumă sau chiar mai mult pentru a suplimenta echipamentele. Repet, nu intră niciun ban în contul AJF pentru salarii, chirie sau altceva, toţi banii merg la echipe. Echipele primesc aceste materiale şi lor le scad cheltuielile la club…”, a mai spus Sorescu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.