Culisele meciului

0
0


⚽ Faţă de precedentul meci jucat, cel cu Rapid, Claudiu Niculescu a efectuat în primul unsprezece al Mioveniului 5 schimbări: Alexe a fost fundaş dreapta, Işfan mijlocaş dreapta, Anghelina mijlocaş central, Hergheligiu în spatele vârfului, iar Balint atacant. Nu s-au mai regăsit printr titular Ghiţă, Costin, Rădescu, Massaro şi Măzărache.
⚽ Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, a schimbat şi el primul ”11” după ce în precedentele două jocuri, cu Turris Oltul și Petrolul, a început în aceeași formulă. Acum, la Mioveni, au ieșit din primul ”11” David Miculescu și Ciprian Rus, în locul lor fiind titulari Alexandru Oroian și Alexandru Ioniță.
⚽ CS Mioveni a condus zdrobitor la capitolul cornere. Astfel, în minutul 70 era 8-0 la cornere pentru gazed, iar în minutul 82, 9-1.
⚽ La oaspeţi a jucat şi a marcat primul gol, Octavian Ursu, fotbalist care a fost şi la Mioveni chiar în precedentul mandat al lui Niculescu.
⚽ Asistentul A 1 la acest meci a fost vâlceanul Florin Păunescu, cel care a fost suspect de coronavirus la jocul din prima etapă, Turris – FC Argeş, însă ulterior a infirmat acest lucru, testul ieşindu-I negativ.
⚽ Prima repriză a fost prelungită de central cu două minute, iar a doua cu doar trei minute, desi s-au făcut nouă schimbări, s-a dat o pauză de apă şi s-a mai întrerupt jocul de câteva ori.
⚽ Pe banca de reserve a Mioveniului au rămas până la final portarul Sima şi jucătorii de camp Robert Gherge şi Marius Albăstroiu, în timp ce la oaspeţi nu au intrat deloc portarul Balauru şi Radu Crişan.
⚽ Doar patru galbene a arătat Ionuţ Coza în acest meci, desi oaspeţii au avut mi multe intrări dure. Beţa (două), Stoica respective Ursu au fost cei avertizaţi.
⚽ Juniorii gazdelor au fost la această partidă mijlocaşii Şerba şi Işfan, ultimul fiind înlocuit cu Ghiţă. La UTA, jucătorii sub vârstă au fost Oroian şi Isac, ambii fiind înlocuiţi, cu Miculescu şi Andrei Rus.
⚽ Victoria obţinută la Mioveni a fost una mare pentru arădeni, care sunt ca şi promovaţi acum. La final echipa oaspete s-a bucurat enorm, atât pe teren cât şi la vestiare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.