Răsfățul ideal pentru femeia dragă – pictura pe numere

0
0



Femeile din viața noastră trebuie apreciate, respectate și răsfățate din când în când cu câte o atenție pe măsură. Într-adevăr, se spune că femeile în general sunt mai pretențioase și e mai greu să găsim ceva care să le fie pe plac.


Gusturile și pretențiile fiecăreia sunt diferite. Fiecare femeie are poate preferințe pentru un anumit tip de parfum, pentru anumite bijuterii, anumite piese vestimentare și lista poate continua în acest sens.

Însă ce cadou am putea achiziționa pentru acestea astfel încât să fim siguri că nu dăm greș? Flori? Bomboane de ciocolată? Da, acestea pot fi variante bune. Însă dacă suntem în căutare de ceva inedit, un cadou special, de suflet, o variantă ideală ar fi pictura pe numere.

Picturi pe numere dedicate femeilor

Pictorul Fericit este magazinul online ce pune la dispoziția clienților săi o întreagă colecție de modele de picturi pe numere pentru ea. Vorbim de tablouri ce redau imagini precum buchete de flori, animale, pesaje superbe din natură, femei în diverse ipostaze, orașe, clădiri, scene romantice și multe altele.

O recomandare de cadou pentru o mamă este pictura pe numere mama si copilul. Profound Maternal Love este despre dragostea nemărginită, lipsită de interes și redă exact legătura ce se creează între o mamă și pruncul acesteia într-un moment de maximă emoție – alăptarea. Ce cadou mai frumos și mai încărcat de emoție am putea face unei proaspete mămici? Cu siguranță va fi apreciat la adevărata valoare.

Pentru o femeie cochetă, pasionată de modă, o variantă de cadou ar putea fi pictura pe numere ce o redă pe Audrey Hepburn – însăși simbolul feminității și eleganței de-a lungul timpului. Vorbim de o figură feminină ce a devenit sursă de inspirație pentru toate femeile. Un tablou caracterizat printr-o explozie de culori așezate armonios pe pânză.

Ce este, de fapt, pictura pe numere?

Pentru cei ce încă nu au auzit de acest concept, venim cu câteva lămuriri. Magazinul online Pictorul Fericit pune la dispoziția tuturor celor interesați să descopere această experiență deosebită un kit ce conține toate elementele necesare realizării unui tablou. Vorbim aici de pânză canvas care vine gata schițată cu modelul ales, culorile în ulei numerotate conform șablonului, 3 pensoane de dimensiuni diferite, șablonul unde trebuie urmărit ce număr corespunde fiecărei culori în parte și o imagine în miniatură a modelului ales.

Toate acestea sunt împachetate într-un ambalaj premium, foarte elegant, astfel încât kit-ul să poată fi oferit cadou persoanei dragi. Putem fie să îl dăruim exact așa cum îl primim sau putem să îl pictăm chiar noi și apoi să oferim tabloul finit, încadrat într-o ramă achiziționată de pe piață.

Cum putem comanda o pictură pe numere?

Comenzile pot fi plasate direct pe site-ul oficial al magazinului Pictorul Fericit. Transportul este gratuit chiar și atunci când comandăm o singură pictură pe numere. Alegem modelul sau modelele preferate, completăm datele de livrare și a doua zi după confirmarea telefonică a comenzii, o avem deja la adresa indicată. În plus, în kit regăsim și un pliant cu diverse coduri de reducere pe care le putem folosi la următoarele comenzi.

Cei interesați pot descoperi întreaga colecție de picturi pe numere pentru femei, bărbați, dar și pentru copii direct pe site-ul magazinului Pictorul Fericit.