A jefuit un jurnalist și l-a lăsat pe câmp!

3
0


Caz incredibil petrecut în comuna Drăganu! Un tânăr în vârstă de 21 de ani, a comis mai multe infracțiuni culminând cu jefuirea unui jurnalist. După ce l-a lăsat fără bunuri, l-a abandonat la marginea comunei, noaptea! Cum s-a petrecut totul aflați din materialul următor.


Un localnic din comuna Drăganu, a găsit miercuri în grădina lui un bărbat în vârstă de 30 de ani, din București, aflat în stare de șoc și ușor hipoermic. Omul era incoerent, dezorientat și a avut nevoie de ceva timp până și-a revenit și a povestit ce a pățit. I-a spus că a rămas fără bunuri după ce a avut încredere într-un tânăr. Cetățeanul a sunat la 112 și le-a povestit totul polițiștilor Secției Rurale Drăganu care au demarat cercetările. S-a stabilit că marți seara, bucureșteanul, angajat la un post de televiziune, se afla în apropierea unui service din comuna Drăganu, făcând autostopul. Omul consumase alcool și era cam amețit. A fost abordat de un angajat al atelierului auto care s-a oferi să-l ajute. Încrezător, jurnalistul s-a lăsat în baza acestuia.
I-a furat toate bunurile personale
Marian Lucian F. de 21 de ani, din comuna Băiculești, despre el fiind vorba, s-a oferit să îl ducă la Râmnicu Vâlcea pe bucureștean. A furat un Smart din atelier și a pornit la drum, deși nu deține permis de conducere. A ajuns la marginea comunei și a cotit pe un drum lateral mergând până la un câmp. Acolo, profitând de starea de euforie a pasagerului l-a păcălit, convingându-l să coboare, să fumeze o țigară. Când jurnalistul s-a dat jos din maşină, tânărul a demarat și l-a abandonat pe câmp, fugind cu geanta în care cel prădat avea bunuri personale, un laptop și telefonul mobil. Întreaga noapte bucureșteanul a rătăcit prin zonă încercând să iasă la drumul principal, dar nu a reușit. Spre dimineață a ajuns în grădina unui localnic și așa a ieșit totul la iveală. Marian Lucian F. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt spre folosință, furt calificat și conducere fără permis. Joi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive. Tânărul mai este cercetat într-un dosar penal, după după ce a sustras o altă maşina din service şi s-a plimbat cu ea, fiind prins de poliţişti. M.Sandu


3 COMENTARII

  1. Multumita justitiei Romane in speta din Arges, aceste mizerii de oameni cu multe dosare penale, continua sa faca tot felul de fardelegi pana ajung la crima, abia atunci se activeza asa zisa justitie din arges….

  2. Felicitări poliției Drăganu in sfarsit se vede o schimbare după destituirea șefului de secție .
    Sa sperăm că in scurt timp sau chiar f scurt va urma si schimbarea lui Duță și Verdete domnule cms Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.