Ajutaţi-o pe Iris să meargă din nou!

0



Un accident cumplit a curmat, într-un mod brutal, toate visele unei tinere de 25 de ani, studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie Craiova. Iris Andreea Dobre, din Mioveni, a fost la un pas de moarte dar viaţa i-a oferit a doua şansă. În urma accidentului puţin a lipsit să-i fie amputat un picior şi acum necesită multe intervenţii chirurgicale şi o perioadă lungă de recuperare. Mai multe asociaţii de motociclişti au lansat un apel prin care cer ajutor financiar pentru Iirs. A fost pus la dispoziţie contul personal al tinerei, iar cei care pot face donaţii, indiferent de sumă, sunt rugaţi să o ajute pe Iris să treacă peste această nenorocire din viaţa ei.


Iris Dobre, o tânără motociclistă din Argeș, se zbate între viață și moarte, după ce a fost spulberată, alături de alți doi motocicliști, de un șofer neatent care a pătruns pe contrasens, în comuna Lerești. Tânăra studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, pasionată de motociclism, a ajuns în stare gravă la spital, alături de un alt motociclist. Un alt treilea motociclist, rănit și el în accident, a scăpat cu câteva răni care nu îi pun viața în pericol.
La un pas să-i fie amputat piciorul
Iris Dobre se află internată la un spital din Capitală unde a fost operată. Apropiaţii au lansat mai multe apeluri umanitare în încercarea de a o ajut ape tânără. „Ea este Iris Andreea, o domnişoară de 25 de ani care iubeşte viaţa şi este pasionată de motociclism. Iris interacţionează cu oamenii într-un fel deosebit, aceştia simţindu-se ascultaţi de fiecare dată când vorbesc cu ea. Cele două roţi ale motocicletei ei au condus-o sâmbătă seara pe un drum care putea fi adăugat la încă o amintire frumoasă, dar totul a fost bine până în localitatea Lereşti (Argeş), unde un autoturism a intrat pe contransens, spulberând trei motociclete din cinci câte erau. În urma acestui tragic accident, Iris s-a ales cu piciorul stâng fracturat (aproape amputat) de deasupra genunchiului şi numai intervenţia promptă a echipajelor şi medicilor de la urgenţă a făcut ca piciorul ei zdrobit să fie reataşat. Urmează o lungă perioadă de recuperare, intervenţii chirurgicale pentru genunchiul stâng unde va trebui o proteză la rotulă şi lungi terapii de recuperare care vor costa mulţi bani. Haideţi să o ajutăm şi noi, fiecare cu cât poate, dacă poate”, este unul din mesajel transmise în mediul online. A fost publicat contrul personal al tinerei, cont în care cei cu suflet pot face donaţii: Dobre Iris Andreea RO06B TRLRONRT0234081501. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.