Primarul comunei Dârmănești, revoltat după carantinarea comunei!

6

Două localități din județul Argeș au intrat în carantină, comunele Dârmănești și Bălilești. Măsura a fost instituită nu începând cu ora 19,00 așa cum scria în hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ci de la ora 4.00 dimineață după ce a venit ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. Primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan susține că este o decizie politică. M.S.

 

„Aseară la ora 19.45 am fost anunțat de către șeful de la ISU că la ora 21.30 va fi întrunită ședința comitetului de urgență pentru carantinarea comunei Dârmănești, Bălilești și Țiţești. Am ajuns la ora 21, dar începuse deja. În timpul ședinței pe Țițeşti l-a scos, că e liberal (n.r. primarul). Am rămas eu, că sunt PSD-ist. Este o chestiune politică. Nu știu cine sunt cei 12 bolnavi. I-am cerut la directoarea de la DSP, mi-a spus doar trei” declara Emilian Ciolan.

Acesta a precizat că prefectul Emanuel Soare este vinovat de ceea ce se întâmplă. „Prefectul nu trebuie să aibă coloratură politică sub nicio formă. El trebuie să ţină şi cu cel care e de la PNL şi PSD…” a zis Emilian Ciolan. Edilul a declarat că va aplica ordinul DSU şi va lua toate măsurile ce se impun.

În comuna Dârmăneşti sunt 12 cazuri de coronavirus, iar în comuna Bălileşti sunt 20 de cazuri.

Potrivit prefectului Emanuel Soare, comuna Bălileşti are incidenţă la 1000 de locuitori de 5.4. Nivelul de alertă la care se poate carantina este 3.0. Acesta a anunţat că mai multe localităţi din judeţ se află în situaţia de a fi instituită măsura carantinării zonale precizând că toate localităţile vor fi evaluate. Acesta a mai spus că toate măsurile trebuie luate progresiv pentru a avea efect.

6 COMENTARII

  1. Şi voi, acum…din Dârmăneşti, Bălileşti, Țițeşti, ş.a. , din Argeş şi România, de ce să îi mai citiți/aprofundat/… pe Kafka („Procesul”) sau pe Orwell („O mie nouă sute optzeci şi patru”; „Ferma animalelor”), ori pe Camus („Ciuma”), pe Eugen Ionescu („Lecția”) etc. , dacă tot poporul român a hotărât si acum 1un an : IOHANNIS („Pas cu pas”) pe drumul …către O…rban/ul…SOARE ?!!
    Stați „la locurile voastre”, vorba „SPECIALIZDEI” (mai ceva ca Raed Arafat, care „se juca-n țărână”…la ora ei de de CH -medicinală), …”SAVANTA de renume mondial”, ELENA (popular : „Țața Leana”!)…

  2. Şi voi, acum…din Dârmăneşti, Bălileşti, Țițeşti, ş.a. , din Argeş şi România, de ce să îi mai citiți/aprofundat/… pe Kafka („Procesul”) sau pe Orwell („O mie nouă sute optzeci şi patru”; „Ferma animalelor”), ori pe Camus („Ciuma”), pe Eugen Ionescu („Lecția”) etc. , dacă tot poporul român a hotărât si acum 1un an : IOHANNIS („Pas cu pas”) pe drumul …către O…rban/ul…SOARE ?!!
    Stați „la locurile voastre”, vorba „SPECIALIZDEI” (mai ceva ca Raed Arafat, care „se juca-n țărână”…la ora ei de de CH -medicinală), …”SAVANTA de renume mondial”, ELENA (popular : „Țața Leana”!)…Măcar, învățați-vă …ISTORIA !

  3. Şi voi, acum…din Dârmăneşti, Bălileşti, Țițeşti, ş.a. , din Argeş şi România, de ce să îi mai citiți/aprofundat/… pe Kafka („Procesul”) sau pe Orwell („O mie nouă sute optzeci şi patru”; „Ferma animalelor”), ori pe Camus („Ciuma”), pe Eugen Ionescu/o („Lecția”) etc. , dacă tot poporul român a hotărât si acum 1un an : IOHANNIS („Pas cu pas”) pe drumul …către O…rban/ul…SOARE ?!!
    Stați „la locurile voastre”, vorba „SPECIALIZDEI” (mai ceva ca Raed Arafat, care „se juca-n țărână”…la ora ei de de CH -„medicinală”), …”SAVANTA de renume mondial”, ELENA (popular : „Țața Leana”!)…Măcar, învățați-vă …ISTORIA !

  4. Şi voi, acum…din Dârmăneşti, Bălileşti, Țițeşti, ş.a. , din Argeş şi România, de ce să îi mai citiți/aprofundat/… pe Kafka („Procesul”) sau pe Orwell („O mie nouă sute optzeci şi patru”; „Ferma animalelor”), ori pe Camus („Ciuma”), pe Eugen Ionescu/o („Lecția”) etc. , dacă tot poporul român a hotărât si acum 1un an : IOHANNIS („Pas cu pas”) pe drumul …către O…rban/ul…SOARE ?!!
    Stați „la locurili voastre”, vorba „SPECIALIZDEI” (mai ceva ca Raed Arafat, care „se juca-n țărână”…la ora ei de de CH -„medicinală”), …”SAVANTA de renume mondial”, ELENA (popular : „Țața Leana”!)…Măcar, învățați-vă …ISTORIA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.