La 32 de ani, a decedat pe stradă

0

Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 32 de ani a căzut ca se­ce­rat pe stradă, în cartierul piteş­tean Războieni şi acolo şi-a dat ultima suflare. Ovidiu Cons­tan­tin C. era bolnav cronic şi se du­cea acasă când a avut loc neno­rocirea.
Un trecător l-a văzut pe Ovidiu Constantin C. căzând şi a sunat la 112, chemând în ajutor o ambulanţă. La sosirea echipajului medical de terapie intensivă mobilă, s-a constatat că bărbatul era decedat, fiind sesizată şi Poliţia. În urma cercetărilor s-a stabilit că victima era cunoscută cu afecţiuni hepatice cronice şi de pancreas. Anchetatorii au stabilit că omul s-a dus sâmbătă dimineaţă la magazin şi a cumpărat un bidon de bere. La scurt timp, a fost văzut prăbuşindu-se în spatele unui restaurant din cartierul Războieni. Se spune că se ducea spre casă. La examinarea trupului, poliţiştii nu au descoperit leziuni sau urme de violenţă.
Deşi era cunoscut bolnav, având în vedere vârsta bărbatului decedat dar şi faptul că acesta şi-a găsit sfârşitul pe stradă, s-a dispus transportul trupului neînsufleţit la Serviciul de Medicină Legală Argeş. În urma autopsiei se va stabili cu certitudine cauza morţii.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.