3 trenduri în industria jocurilor de casino online 2020

0
0



Nu mai este nicio îndoială, cazinourile online sunt vârful de lance al industriei de iGaming. Dacă eşti jucător pasionat şi până nu de multă vreme slotul preferat era disponibil într-o casă de pariuri stradală, mediul online ţi-a adus cu un singur click acelaşi slot, dar, la tine acasă. Revoluţionar şi în acelaşi timp extrem de comod pentru jucător, cazinoul online te aşteaptă acum cu o sumedenie de oferte pe care să le încerci din comoditatea casei tale. Condiţionările care ţin de locaţie, orar şi zile lucrătoare au dispărut, aşa că este timpul să îţi dai frâu liber imaginaţiei şi să încerci tot ceea ce un cazinou online îţi poate oferi.

Optimizarea aplicaţiilor pentru telefon

Poţi avea parte de jocul preferat cu o mulţime de dispozitive electronice precum laptop, tabletă, sau chiar PC. Dar, ceea ce nu îţi lipseşte niciodată este telefonul mobil, un device care a devenit indispensabil omului modern.

Cazinourile online nu puteau trece nepăsătoare peste importanţa acestui device, dovadă numărul mare de platforme online care îşi crează aplicaţii de mobil menite să îmbunătăţească experienţa de joc a pariorilor. Un exemplu pentru aplicaţii de mobil îl constituie platforma Maxbet, a cărei oferta este una de nerefuzat. Poţi juca de pe telefonul mobil jocul de masă preferat, ca ruletă, blackjack, sau poţi lua loc la o masă de poker, unde varianta Texas Hold’em este extrem de populară. Poţi încerca şi o mulţime de sloturi, precum Shining Crown.

În afară de această temă, poţi intra în istorie cu ajutorul tematicii bazate pe Egiptul Antic, dar poţi beneficia și de frumuseţea naturii, în toate aspectele ei. Temele propuse de producătorii de software sunt diverse şi singura problemă care se poate ivi este aceea a alegerii uneia dintre ele. Tehnologia HTML5 este cea care dă posibilitatea să foloseşti telefonul mobil pentru a accesa jocul favorit. Până la urmă, asta interesează orice jucător, să ruleze jocul preferat din orice locaţie şi la orice oră, fără a face rabat la calitate.

Oferirea bonusurilor de bun venit

Cazinourile online au o politică de marketing şi promovare bine pusă la punct. Scopul este unul evident, acela de a atrage cât mai mulţi clienţi şi de a-i face să se distreze jucându-se responsabil. Ce alt motiv mai bun de a realiza acest lucru decât un bonus de bun venit! Până la urmă, ce reprezintă un bonus de bun venit? Deseori, acesta este factorul determinant în alegerea unui cazinou online unde jucătorul se hotărăşte să devină client. În general, bonusurile de acest tip reprezintă o sumă de bani oferită de către cazinou, alături de un număr de runde gratuite la sloturile din ofertă. Această sumă se acordă la prima depunere pe care o faci în calitate de client, depunere recompensată de cazino cu 100% sau chiar 150%.

Aceşti bani se pot folosi la sloturile de pe platformă, sau la alte jocuri din ofertă, în condiţiile impuse de site. Aceste condiţii ţin de modalitatea de rularea a acestui bonus, a valabilității bonusului, dar şi a cotei de participare a jocului ales la îndeplinirea condiţiilor de rulaj.

Sloturile te ajută să îndeplineşti condiţia în procent de 100%, în timp ce alte jocuri pot participa cu procente scăzute, care încep de la 10% şi ajung la un maxim de 40%. Este indicat să alegi întotdeauna să joci acest bonus la sloturi, pentru că ele sunt singurele care asigură condiţia de rulaj în procent maxim.

Jocuri de sloturi tematice

Ai jucat cu siguranţă la o mulţime de păcănele care te-au atras prin diverse modalităţi. Unele au pictograme interesante, altele excelează la capitolul scattere, altele au simboluri wild puternice, iar unele atrag prin o muzica de fundal misterioasă. Ceea ce le leagă însă pe toate este tematica. Nu există un producător de software care să nu aibă în portofoliu teme diverse. Numărul în care sunt oferite satisfac fără doar şi poate dorinţele celui mai pretenţios client. Dacă te numeri printre aceştia, şti cu siguranţă că anumite sloturi sunt în trend şi sunt de departe preferatele jucătorilor. Temele cele mai populare sunt:

  • Tema fructelor, care se combină minunat cu simbolul şeptarilor. Dacă producătorii le adăugă şi un simbol wild expansibil, aceste sloturi sunt aproape imbatabile la capitolul popularitate. Cel mai bun exemplu este slotul Shining Crown, care îndeplineşte aceste cerinţe la superlativ. Wild-ul este coroana cu pietre scumpe care apare pe rolele centrale ale jocului şi are caracterul expansiv atât de apreciat de jucători, combinaţiile în care acestea intervin îţi oferă fară drept de apel câştiguri colosale
  • Istoria este o temă care se bate la popularitate cu cea a fructelor, mai ales că aceste sloturi sunt înzestrate şi cu simboluri suplimentare care îţi pot creşte câştigurile. Aceste simboluri, scatterele, oferă jocuri gratuite într-un număr mare, adesea însoţite de multiplicatori. Adaugă şi funcţia de retrigger, care îţi poate aduce alte jocuri gratuite şi înţelegi de ce aceste jocuri continuă să fie în preferinţele jucătorilor. Slotul Book of Ra fiind vârful de lance cu care această temă cucereşte playerii, acesta fiind bazat pe vasta mitologie a Egiptului Antic.
  • Tema în care natura este surprinsă în toată splendoarea ei continuă să fie una extrem de apreciată de pariori. Cu siguranţă că ai încercat sloturi cu animale şi plante, unde te-ai întâlnit cu puternicul rege al junglei, leul, dar şi cu celelalte animale care îi compun regatul. Jungle Spirit este slotul care conduce detaşat pe acest segment, alături de Jumanji, joc unde natura este adusă pe ecran prin cutia de joc care dă numele jocului. Filmul de succes cu acelaşi nume este transpus magnific pe ecranul video al slotului, atât prin simbolurile care rulează în joc cât și prin funcţiile aleatorii unde animalele junglei se aliază pentru a-ţi oferi câştiguri de neuitat

Acum că beneficiezi de avantajele trendurilor industriei jocurilor de noroc pentru anul 2020, ar fi păcat să nu îți încerci norocul jucandu-te după un buget fix. Alege slotul cu tema preferată, joacă de pe telefonul tău mobil şi bucură-te de posibilele câştiguri.