A dispărut noaptea de acasă!

0
0
  • Un bărbat bolnav



Un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Câmpulung, este căutat de marţi de rude şi poliţişti. Petre Moise, suferă de mai multe afecţiuni şi a plecat în toiul nopţii din casă, fără că soţia să-l audă. Omul are pierderi de memorie şi nu se poate orienta. Cei care l-au văzut şi pot furniza informaţii despe el sunt rugaţi să sune la Poliţia Câmpulung!


„La data de 25 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 24 spre 25 august a.c., MOISE PETRE, de 79 de ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Câmpulung și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de 1,60 m, greutate 50-55 kg, ten alb, ochii căprui, părul cărunt, tuns scurt, nu are barbă, afecțiuni la piciorul drept, fără semne particulare. Vestimentație la momentul plecării: pantalon de trening de culoare albastru cu dungi albe, tricou albastru cu dungi albe, teniși negri. Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 1002, a anunţat IPJ Argeş într-un comunicat de presă. Petre Moise a plecat noaptea din casă, fără ca soţia să-l audă. Când a realizat că a dispărut, femeia a început să-l caute dar fără rezultat. Marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, văzând că nu-l găseşte, familia a sesizat Poliţia. Ieri bărbatul nu fusese găsit. Familia se teme pentru el, ştiind că este bolnav. Omul are pierderi de memorie şi nu ştie să spună unde locuieşte.
Mai mult, nu se poate orienta singur, din cauza afecţiunilor de care suferă. În urmă cu doi ani acesta a mai avut un episod similar, fiind găsit de rude în aceeaşi zi. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.