Mercedes făcut scrum!

2
0



O mașină de mii de euro a fost distrusă complet din cauza unei defecțiuni. Autoturismul de lux a luat foc în timpul mersului, în apropiere de două benzinării și de mall. Pompierii nu au mai putut salva ceva din autoturism. Șoferul a reușit să coboare înainte de a fi rănit!


Conducătorii auto care se aflau în trafic la ieșirea din Pitești spre Ștefănești, în apropiere de Vivo au văzut cum iese fum de la un Mercedes, în timpul mersului. Aceștia au început să-l semnalizeze pe şoferul aflat la volan pentru a-l avertiza asupra pericolului. Conducătorul auto a tras pe prima bandă și a apucat să coboare. Mașina a luat foc, mai întâi în partea din față, ulterior flăcările s-au extins. Limbile de foc s-au întins pe șosea, pe zeci de metri, tranformându-se într-o imagine cum doar în filme ți-e dat să vezi. Deși la fața locului au fost chemați pompierii, la sosirea militarilor Mercedesul ardea ca o torță.
Când pompierii au stins focul, mașina era distrusă complet. Reprezentanții ISU Argeş cred că este posibil ca focul să fi izbucnit din cauza unor scurgeri de combustibil pe suprafețe încinse ale sistemului de evacuare și pe carosabil. Proprietarul mașinii s-a uitat neputincios cum autoturismul este făcut scrum. M.Sandu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.