În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş voi face ceea ce ştiu mai bine – voi construi!

2
0



Fost senator şi fost deputat, actual președinte al PSD Argeș si vicepreşedinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă este de profesie economist. Are, de asemenea, mai multe specializari efectuate in strainatate: Belgia – şomaj, Luxembourg – conflicte colective de muncă, Institutul de studii administrative Copenhaga – Integrare europeană, Elveția – Fonduri universale de pensii.


Activand in functii de inalta responsabilitate publica, Ion Minzina are o experienta bogata atât în domeniul protecției sociale, cât și în domeniul legislativ și în administrație. Cunoaste, așadar, foarte bine atât problemele cu care se confruntă oamenii, cât și ce și cum trebuie făcut pentru a le rezolva.
În calitate de parlamentar, a inițiat sau a fost co-autor al unor legi cu profund impact asupra societății în ansamblul ei. A contribuit, așadar, la elaborarea unor acte normative care produc și astăzi efecte sociale și economice.
Ulterior, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, cu atribuții in organizarea și controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean, a fost parte integranta a echipei care a adus in Arges cele mai mari fonduri din ultimii 30 de ani.
Experienta acumulata in functii de responsabilitate publica ma legitimeaza si ma recomanda. Dupa mandatul actual de vicepresedinte al Consiliului Judetean cunosc foarte bine realitatile judetului si stiu precis care sunt urgentele fiecarei localitati in parte.
Ion Mînzînă:
De fapt, aceasta este diferenta fundamentala dintre mine si ceilalti candidati – eu si echipa PSD stim ce trebuie facut, am facut ceea ce trebuia facut pana in acest moment si vom face in continuare tot ceea ce trebuie facut pentru acest judet, in timp ce ei doar promit.
Noi venim cu realizari, ei cu promisiuni. Cei care ma cunosc stiu foarte bine ca niciodata nu am facut promisiuni fara acoperire.
Sunt convins ca, prin fapte, nu prin vorbe, voi duce Argesul pe primul loc!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș. Realizat de Brio Media SRL, tiraj 1.500 buc, cod mandatar 21200019

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.