Patroana hotelului prădată de bijuterii!

0
0



O casetă cu biju­terii a fost fu­rată din camera unui hotel de pe au­tostrada Bucureşti-Piteşti. Deşi în ca­meră se aflau multe alte bunuri de preţ, hoţul a ţintit doar podoabele a căror valoare este de cir­ca 15.000 de euro. Autorul a ajuns în arest numai că, lănţişoare, brăţările şi inelele, nu au fost recuperate…deocamdată!


Ştefan Marian B, de 30 de ani, din comuna Răteşti cunoştea foarte bine hotelul amplasat pe autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 80, o rudă apropiată fiind angajată la societatea respectivă. Ştia că patrona îşi amenajase la primul etaj o cameră proprie. De asemenea avea cunoştinţă de faptul că în încăpere se află multe bunuri de preţ ce pot fi valorificate cu uşurinţă. Duminică seara, acesta a escaladat geamul de la primul etaj şi a intrat în cameră. A plecat de acolo cu o casetă în care se aflau bijuterii în valoare de 15.000 de euro. Curios este faptul că deşi în încăpere erau bani şi multe alte bunuri de valoare, acesta s-a limitat doar la podoabele din aur. Anchetatorii presupun că tânărul nu a vrut să piardă vremea pentru a scotoci în încăpere, existând riscul să fie auzit şi a preferat să ia ce era mai de valoare ca să poată dispărea curând.
A ascuns bijuteriile de nu mai pot fi găsite…
După ce a aflat despre spargere patroana hotelului a reclamat la 112 ce a păţit. Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au preluat cazul identificându-l pe autor, în persoana lui Ştefan Marian B. La audieri, bărbatul a recunoscut totul. Le-a spus oamenilor legii cum a acţionat şi le-a precizat un loc din locuinţa sa unde ar fi ascuns bijuteriile furate. Când au mers la locul indicat poliţiştii nu au găsit nimic. Atunci suspectul a schimbat tactica spunând că el acolo le-a pus şi nu ştie cum de au dispărut! Cercetările continuă pentru a se stabili unde sunt lănţişoarele, inelele şi brăţările din aur. Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior bărbatul a fost dus la Judecătoria Topoloveni iar instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Ştefan Marian B. care are doar patru clase, a mai fost cercetat penal în urmă cu câţiva ani, pentru tentativă de viol asupra unui văr, având antecedente penale. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.