S-a ales cu dosar penal

0
0





Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au oprit în trafic un bărbat care conducea un moped, în localitatea amintită. S-a stabilit că Gabriel T., de 48 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, nu posedă permis de conducere. Totodată, din verificări, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Acum este cercetat penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.
Şi-a incendiat casa
Pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni au intervenit în localitatea Călinești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o cameră a unei case. În ciuda intervenţiei militarilor, focul a ajuns la acoperişul casei care a ars în proporţie de 30%. De asemenea a fost distrus mobilierul dintr-o cameră şi fereastra. La finalul intervenbţiei s-a stabilit că focul a fost pus cu intenţie. Cazul a fost preluat de poliţişti. Oamenii legii au stabilit că Nicolae B., proprietarul, şi-a dat foc hainelor în camera în care a ars. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a fost preluat de un echipaj al ambulanţei fiind transportat la Secţia de Psihiatrie.
Transportator amendat
Şoferul unui maxi taxi a primit o amendă mare după ce poliţiştii au depistat mai multe nereguli. În ziua de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au oprit microbuzul condus de Florin B., de 36 de ani, din Piteşti, care efectua transport de persoane în regim maxi-taxi, pe ruta Pitești – Vedea. S-a constatat că transporta persoane peste numărul de locuri. De asemenea, bărbatul a prezentat pentru control certificatul de înmatriculare deteriorat. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, conform HG 69/2012, cu amendă de 9.000 de lei și cu amendă de 580 de lei, conform OUG 195/2002, fiind luată măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.