Angajări din sursă externă la Penitenciarul Mioveni!

0
0





Administraţia Naţională a Penitenciarelor a scos la concurs nici mai mult, nici mai puţin de 700 de posturi de agent operativ. Printre unităţile care vor face angajări din sursă externă se numără şi Penitenciarul Mioveni acolo unde sunt vacante 22 de posturi, toate pentru bărbaţi. Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu. Pentru a afla condiţiile de participare şi detalii despre concurs citiţi materialul ce urmează.


Penitenciarul Mioveni angajează 22 de bărbaţi în cadrul sectorului operativ. Vor deveni agenţi de penitenciar şi vor fi responsabili, în principal, de paza deţinuţilor şi tot ceea ce derivă de aici. Candidaţii care vor să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenia română, să cunoască limba română, să aibă 18 ani împliniţi, să nu aibă antecedente penale şi să îndeplinească condiţiile specifice postului. Pentru înscriere, sunt necesare: cerere, copia actului de identitate, copia livretului militar (unde este cazul), copia diplomei de bacalaureat şi a foii matricole pe întreaga perioadă a studiilor liceale, cazier judiciar, CV model european, copia cărţii de muncă, unde este cazul.
Dosarul complet se va depune la Penitenciarul Mioveni, până la data de 12.10 2020, inclusiv, ora 16.00.
Pot participa la concurs absolvenţii de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, cei care trec de probele sportive şi au cunoştine de operare calculator (se verifică prin proba practică eliminatorie). Probele de concurs vor consta în: proba sportivă, proba de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului, interviu, proba scrisă pentru examinarea cunoştinţelor specifice postului. Candidaţii care îndeplinesc condiţiile participării la concurs vor fi testaţi psihologic. Taxa de examinare psihologică este de 70 de lei şi se va plăti înainte de examinare fie în cont bancar fie prin mandat poştal. Cei care vor trece de testarea psihologică vor fi testaţi medical la cabinetul unităţii. Ulterior încheierii fişei medicale cei declaraţi „apţi” vor trebui să achite 150 de lei taxa de participare la concurs. La examen nu pot participa poliţiştii de penitenciare. Informații suplimentare referitoare la cerinţe, bibliografie şi condiţii de participare pot fi găsite pe anp.gov.ro la secțiunea Carieră.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.