Se anunţă protest la Câmpulung!

0

Pe data de 1 martie la ora 14.00 a fost anunţat un protest de amploare la Câmpulung, în faţa Poliţiei dar şi în tot oraşul. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare, ca o primă victorie în bătălia cu interlopii şi poliţiştii de la Câm­pu­­lung. Chiar dacă a apărut în spaţiul public informa­ţia cum că şeful Poliţiei Câmpulung, Gheorghe Ciolan, a fost demis de Ministrul de Interne, Marcel Vela, condu­cerea IPJ Argeş infirmă la acest moment demiterea şe­fului din Câmpulung, Gheorghe Ciolan fiind în prezent în concediu de odihnă.
Alături de Alexandru Cumpănaşu, la Câmpulung vor fi prezente şi familiile Alexandrei şi Luizei, dar şi familia Soroiu, care în opinia lui ­Alexandru Cumpănaşu sunt nişte luptători.
Acesta a mai declarat pe pagina sa de socializare că în urma dezvăluirilor concrete din emisiunea România Ascunsă au ieşit la iveală încrengăturile toxice dintre şefii Poliţiei Câmpulung şi clanurile interlope. Alexandru Cumpănaşu a cerut demisia şefului Poliţiei Câmpulung, Gheorghe Ciolan, încă din data de 13 februarie 2020, la ora 12.06, atunci când a prezentat pe larg abuzurile faţă de Daria Soroiu şi multitudinea de fapte ale interlopilor şi poliţiei. Alexandru Cumpănaşu mai cere demiterea de urgenţă a comisiarului şef Ionel Mătăsaru, şef Birou Judiciar, a comisarului Codruţ Ungureanu, comisarului Alin Diaconu, pentru complicitate la răpirea, sechestrarea, violarea, drogarea, exploatarea minorei Daria Soroiu. De asemenea, pentru distrugerea de probe din dosarele penale întocmite în urma dispariţiilor minorei. Mai mult decât atât, familia Soroiu, mai spune Cumpănaşu, a fost ameninţată pentru apelurile la 112, în urma declarării răpirii fetei. Alexandru Cumpănaşu a mai scris că acest caz de la Câmpulung a ajuns şi în atenţia Parchetului General, iar un Memoriu cu toate detaliile va fi înaintat şi Ministrului de Interne pentru a se lua măsurile administrative de rigoare. Reamintim faptul că Daria a fost recrutată la vârsta de 13 ani ca şi consumator de droguri, aceasta fiind constrângerea ce a condus la restul faptelor abominabile. În tot acest timp, răpitorii şi interlopii care au traficat-o aflându-se în libertate, în ciuda repetatelor plângeri şi dovezi prezentate de către părinţi Poliţiei, a mai completat Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare. Despre comandantul Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan, am aflat că nu a fost demis, însă, a primit ca sancţiune, „amânarea promovării într-o funcţie superioară pe o perioadă de 2 ani”. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.