Noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, lansate ieri

0
0



Dacia a lansat ieri noile modele de Logan, Sandero şi Sandero Stepway, aceasta fiind a treia generaţie a acestor modele de succes. Prin noile modele, Dacia redefineşte automobi­lul practic şi contem­poran, acestea venind cu un nou design, o platformă şi echipa­mente noi, cu un stil mai atrăgător şi mai contemporan.


Pentru cele trei modele Dacia renunţă la motorizarea diesel 1,5 dCi şi mizează exclusiv pe 1,0 TCe (produs şi la Mioveni), atât în versiune pe benzină cât şi GPL şi cu transmisie automată de tip CVT (transmisie cu variaţie continuă). Motorizarea standard are 90 CP, iar cea pe GPL ajunge la 100 CP. Pentru prima dată în istoria recentă a mărcii Dacia, modelele Logan şi Sandero sunt proiectate pe aceeaşi platformă tehnică cu actualul Renault Clio, ceea ce aduce o adevărată revoluţie în gama constructorului.
Cu această a treia generație Dacia reînnoiește simultan trei din modelele sale emblematice și redefinește automobilul practic și contemporan, care se adresează nevoilor reale ale clienților, la prețul corect. Dacia propune vehicule încăpătoare, fiabile, robuste, la un preț imbatabil, care însă nu a fost comunicat pentru cele trei noi modele. Cu noile modele Logan, Sandero și Sandero Stepway, Dacia își reînnoiește oferta în segmentul modelelor de oraș și în cel al compactelor polivalente, pentru a răspunde tuturor nevoilor clienților particulari.
Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale modelelor anterioare. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.