Condamnat că a profitat de o minoră de 14 ani!

0
0



O pedeapsă cu executare de aproximativ 8 ani, a primit un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Corbeni. Acesta a fost judecat pentru act sexual cu un minor, viol şi lipsire de libertate. A fost acuzat că împreună cu un tânăr de 19 ani, a profitat de o copilă în vârstă de 14 ani.


Cercetările oamenilor legii au stabilit că fata de 14 ani, care provenea dintr-o familie dezorganizată cu mulţi copii, a fost convinsă de Lucian C. să devină iubita lui. A întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale cu fata, cei­ doi fiind vecini. Într-o seară din luna octombrie, bărbatul a băut toată ziua cu un prieten în vârstă de 19 ani. Seara s-au dus acasă acolo unde îl aştepta fata. Beat criţă, Lucian C. s-a oferit să îşi împartă iubita cu prietenul de pahar. I-a oferit-o pe fată pentru o partidă de sex. Copila s-a opus fiind lovită de bărbat. Plângând, fata a vrut să plece acasă dar nu a fost lăsată. Când a văzut ce întorsătură a luat totul amicul a fugit. După plecarea lui, Lucian C. a obligat-o pe fată să întreţină relaţii sexuale cu el, toată noaptea, împiedicând-o să plece acasă. Imediat cum a reuşit că fugă, copila a sesizat poliţia iar Lucian C. a fost reţinut, ulterior, fiind plasat de instanţă în arest la domiciliu.
A fost încarcerat
În timpul cercetărilor efectuate de procurori s-a stabilit că tânărul de 19 ani, care la început avea calitatea de inculpat, nu are legătură cu infracţiunile deosebit de grave. Lucian C . a fost judecat iar magistraţii Judecătoriei Curtea de Argeş l-au condamnat la 7 ani şi 9 luni închisoare. Marţi, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, împreună cu polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, iar bărbatul a fost încarcerat. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.