Stiri de la poliţie

0
0



Condamnat pentru furt
Marţi, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Caransebeş, Athos Sandu 25 ani, din Băiculești. Tânărul a fost condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Bărbatul a fost încarcerat. Tânărul este cercetat şi în judeţul nostru pentru mai multe furturi. De asemenean a fost trimis în judecată în mai multe dosare.
Foc la două TIR-uri
Două cabine de TIR au fost prinse de foc marţi seară, în municipiul Câmpulung. La fața locului a intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție de la Detașamentul Câmpulung care a acționat pentru stingerea incendiului. Din nefericire, în ciuda intervenţiei militarilor nu s-a mai putu salva mare lucru din cele două autotrenuri. Una dintre cabine a ars în proporție de 90% , iar cealaltă în proporție de 70%. Pompierii au stabilit că focul a fost provocat de un scurt circuit, la unul dintre TIR-uri. Flăcările s-au extins apoi şi la autovehiculul parcat la mică distanţă.
Motociclist rănit
Marţi seară, pompierii piteșteni au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat în municipiul Pitești, strada Nicolae Bălcescu, pentru a acorda îngrijiri medicale și pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier produs între un autotren și o motocicletă. În urma evenimentului, șoferul de pe motocicletă suferea zgârieturi la nivelul bazinului pe partea dreaptă. Acestuia i-au fost acordate îngrijirile medicale, însă a refuzat transportul la spital.
Femeie rănită la cap
Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit marţi, în localitatea Leordeni, pentru a acorda îngrijiri medicale unei femei cu vârstă de 62 de ani care a suferit lovituri la nivelul capului și unui bărbat de 23 de ani care prezenta dureri la nivelul șoldului drept. Ambii au fost victimele unui accident rutier. Pacienții au primit îngrijiri medicale, însă doar femeia a fost transportată la spital, bărbatul refuzând transportul la spital.
Incediu la o casă din Buzoeşti
Un incendiu a izbucnit marţi,la o casă din localitatea Buzoești. S-au deplasat, pentru localizarea și stingerea incendiului, o autospecială de intervenție și o autospecială de stingere cu apă spumă de la Secția de Pompieri Costești. La fața locului, pompierii au constatat că flăcările cuprinsese în întregime acoperișul, reușind ulterior să lichideze incendiul. A ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. S-a stabilit că incendiul a fost produs efectul termic al curentului electric; după ce a avut loc cu scurt circuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.