Situația cazurilor de COVID-19 în centre de protecție socială

0
0



La nivelul judeţului Argeş, au fost înregistrate în total 22 de angajaţi şi asistaţi din centrele din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. A fost declarat focar de infecţie la Tigveni. Un alt focar este într-un centru de la Şuici, însă acesta se află în subordinea Consiliului Judeţean Argeş.


Ieri, la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, situaţia privind infectările cu SARS CoV-2 este următoarea.
Din totalul de 908 angajați, 16 (șaisprezece) sunt confirmați pozitiv cu COVID-19, astfel: 9 la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni; 2 la Centrul de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități și respite-care, din cadrul Centrului de Copii ”Sf. Andrei” Pitești; 2 la Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Călinești; 1 la Complexul de Tip Familial Valea Mare; 1 la Centrul de Îngrijire și Asistență Bascovele; 1 la Centrul Maternal și Centrul de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței Domestice, din cadrul Complexului de Servicii Comunitare Câmpulung. Din totalul de 828 beneficiari, 6 sunt confirmați pozitiv cu COVID-19, astfel: 5 Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Tigveni; 1 la Centrul de Îngrijire și Asistență Bascovele. Dintre aceștia, un singur beneficiar se află internat într-o unitate sanitară COVID. Ținând cont de cele prezentate și de situația epidemiologică actuală, există un singur focar declarat, și anume, la CITO Tigveni. Reamintim că există un focar de infectare cu COVID-19 la şi la Unitatea de Asistență Medico-Socială Şuici acolo unde au fost depistate cu coronavirus 62 de persoane, angajaţi şi asistaţi, însă, unitatea respectivă nu se află în subordinea DGASPC Argeş, fiind sub administrarea Consiliului Judeţean Argeş. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.