Tânăr rănit grav în accident de ATV

0
0

Un turist de 22 de ani a avut un accident deosebit de grav la Rucăr. Tânărul de fel din Şuici era în Rucăr cu o gaşcă de prieteni. Aceştia au închiriat de la cabana unde erau cazaţi câteva ATV-uri, iar distracţia era în toi, atunci când un eveniment grav a întrerupt totul.
Tânărul de 22 de ani, se plimba pe un drum forestier, din Sătic, atunci când a pierdut controlul asupra ATV-ului şi s-a izbit de un cap de pod, apoi a fost aruncat câţiva metri. Se spune că ar fi căzut în Râul Dâmboviţa, moment în care a suferit multiple leziuni. Impactul a fost foarte violent, pentru a-l salva pe tânăr fiind solicitat un elicopter. Aeronava a aterizat pe stadionul din Rucăr, iar până la preluarea victimei aceasta a fost stabilizată de cadrele de la Ambulanţă, dar şi de echipajul de pe elicopter.
„Am auzit că vine elicopterul la noi în Rucăr. Am fost şi eu să vad ce se întâmplă. Era un băiat care părea grav. Au stat cu el în ambulanţă să îl stabilizeze, apoi au mai stat mult şi cei de pe elicopter. Am auzit că spuneau că e posibil să aibă coloana undeva la gât ruptă, nu prea ştiu eu termenii lor, dar am auzit că nu-şi simţea nici mâinile nici picioarele. E grav, cred eu”, spune un rucărean.
După ce a fost stabilizat, elicopterul cu victima de 22 de ani a decolat. Acesta a fost transferat la Spitalul Floreasca Bucureşti. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.