Pensionar condamnat că-i plăceau fetiţele!

2
0



La 66 de ani, un bărbat din comuna Teiu, şi-a primit pedeapsa după ca profitat de o copilă în vârstă de 14 ani care îi era rudă. Bărbatul, recidivist, a prins-o pe fată de mai multe ori şi a sărutat-o, nu părinteşte aşa cum ar fi fost normal, ci ca un îndrăgostit. Ulterior s-a aflat că în acelaşi mod procedase şi cu sora ei.


În luna februarie părinţii a două copile din Teiu, au sesizat Poliţia Topoloveni anunţând că o rudă mai îndepărtată a avut un comportament nefiresc faţă de fetiţe, cea mai mare în vârstă de 14 ani. Ancheta a stabilit că Ion Stanciu, de 66 de ani, care are nepoţi, a întâlnit pe drumul din comună o copilă în vârstă de 14 ani. Fata îi era rudă mai îndepărtată şi nu s-a temut să se oprească pentru a sta de vorbă cu acesta. Bărbatul ce ar fi putut să-i fie bunic copilei, a prins-o de cap şi a sărutat-o cu foc pe gură, fără să-i dea drumul atunci când fata a încercat să scape. Speriată, fata s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor întâmplarea. Părinţii au sesizat poliţia şi Ion Stanciu a ajuns în arest. De asemenea, cercetările au scos la iveală faptul că nu a fost o simplă greşeală, ci un comportament frecvent al individului care şi în urmă cu câteva zile a sărutat-o pe fată în acelaşi fel. Mai mult, sora victimei, de asemenea o fată minoră, a povestit că şi ea a păţit-o.
Daune morale de 20.000 lei
Judecătoria Topoloveni l-a condamnat pe Ion Stanciu la 5 ani închisoare cu executare pe data de 30 iulie, anul acesta. Prin sentinţă, i se interzice ca timp de 5 ani după executarea pedepsei să nu se apropie de fete, de casa acestora, nici de unitatea în care învaţă. Instanţa a dispus ca inculpatul să le plătească fetelor 20.000 de lei daune morale, pe bunurile acestuia fiind pus sechestru asigurator, pentru a-l obliga să achite suma. Bărbatul care la acel moment se afla în arest la domiciliu, a contestat decizia. Curtea de Apel Piteşti i-a respins marţi solicitarea şi astfel hotărârea a rămas definitivă. Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea şi l-au dus la închisoare pe bărbat. Ion Stanciu este recidivist, în anul 1978 fiind condamnat la 15 ani închisoare, pentru omor! M.Sandu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.