3 puncte extrem de importante!

1

  • Piteștenii continuă seria rezultatelor pozitive
  • FC Argeş – FC Voluntari 2-1 (1-0)
  • Au marcat: Meza Colli (min.33), Grecu (min.55) / Ion Gheorghe (min.66 penalty)



După un început foarte slab de campionat, FC Argeș începe să acumuleze puncte în Liga I. Alb-violeții au obținut vineri seară a doua victorie din această ediție de campionat după ce au reușit să se impună cu 2-1, în confruntarea de pe propriul teren, cu FC Voluntari.


Fără mulți jucători de bază accidentați sau suspendați, piteștenii au început tare partida și au ratat ocazii mari de gol prin Drăghici și Prepeliță. Primul nu a putut relua în poartă din câțiva metri din centrarea lui Mușat, iar al doilea l-a pus la grea încercare pe Rîmniceanu cu un șut din interiorul careului. Alb-violeții au deschis scorul în minutul 33 prin Meza Colli care a trimis cu capul în plasă din centrarea perfectă a lui Prepeliță. Alb-violeții au început bine și runda secundă, reușind să-și dubleze avantajul pe tabela de marcaj, după zece minute de la revenirea de la cabine. După ce a câștigat o minge în fața lui Balaur, Blejdea i-a pasat lui Meza Colli, acesta a întors până la Grecu, care a înscris cu un șut din interiorul careului mic. Voluntariul a reintrat în joc cu 25 de minute înainte de final. Centralul Sorin Costreie a dictat lovitură de la 11 pentru oaspeți la un henț în careu comis de croatul Luka Maric. Ion Gheorghe a transformat penaltyul, iar ilfovenii au început să spere. După ce a redus din handicap, Voluntariul s-a aruncat în atac în încercarea de a marca și golul egalizator, însă Armaș, Anderson și Vasile Mihai nu au reușit să-l învingă pe portarul Micle care și în acest meci a fost omul potrivit la locul potrivit. În urma acestei victorii, FC Argeș a urcat pe locul 13, cu cele 8 puncte, acumulate în 9 etape.
Caseta tehnică:
FC ARGEŞ: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat (Şerbănică 90′) – Drăghici (Marakis 78′), Şerban, Prepeliţă, Grecu (Alin Popa 63′) – Meza Colli – Blejdea (Mirică 78′). Rezerve neutilizate: Greab, Turda, Mirică, C. Barbu, A. Panait, Năstăsie. Antrenor: Ionuț Codruț Moșteanu.
FC VOLUNTARI: Rîmniceanu – C. Costin, Balaur, Armaş, Kocic (Vlad 60′) – Borţoneanu (Lopez 46′), Pablo de Lucas, I. Gheorghe – Mailat (Mihai 78′), Betancor (Stoica 70′), Adi Popa (Anderson 60′). Rezerve neutilizate: Lavin, C. Achim, Ozkara, Eric, R. Darius. Antrenor: Mihai Teja.
Cartonașe galbene: Prepeliță, Șerban / Armaș, Balaur
Cartonașe roșii: Balaur (min.90+2)
Arbitru: Sorin Costreie(Buftea)
Arbitri asistenți: Ciprian Danșa (Satu Mare), Marius Badea((Râmnicu Vâlcea)
Arbitru rezervă: Iulian Dima(Bucureşti)
Observator de joc: Valentin Mateescu
Observator arbitri: Irina Mîrț
Cum s-au marcat golurile:
min.33: 1-0! Prepeliță centrează în careu iar Meza Colli trimite cu capul în plasă!.
min.55: 2-0! Blejdea îi pasează lui Meza Colli, acesta întoarce lui Grecu, care înscrie cu un șut din interiorul careului mic.
min.66: 1-2! Lopez centrează în careu, mingea îl lovește în mână pe Luka Maric, iar centralul Costreie dictează penalty, care este transformat de Ion Gheorghe. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Argeșul va avea meci greu duminica cu CFR Cluj după declarațiile belicoase ale patronului ,antrenorului și jucătorilor clujeni.Sper sa avem sa avem un arbitraj curat iar Argeșul sa se prezinte ca la un meci de gală.Orice punct câștigat in continuare aduce din ce in ce mai multă liniște.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.